Haberler

Metrobüs Oyunu Artık İos Cihazlarda Da Yol Alacak!

Güncelleme:

Atom Games tarafından geliştirilen ve Android uygulaması yoğun ilgi gören Metrobüs: Race in Istanbul oyunu App Store'daki yerini aldı.

İstanbul sokaklarında geçen ve %100 yerli kaynaklarla geliştirilen Metrobüs: Race in İstanbul oyunu eğlenceli hikâyesi ve gerçekçi araç kontrolü ile Android cihazlar ardından şimdi de iOS cihazlar için yayında.

App Store üzerinden ücretsiz olarak indirilebilen oyun özellikle İstanbullulardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Sahip olduğu eğlenceli hikâye ile öne çıkan oyunda aracın şoförü, araçta bir bomba olduğunu öğrenince kalp krizi geçiriyor. Yolcuları kurtarmak için şoför koltuğuna oturan oyuncu böylece heyecan dolu bir maceraya da atılmış oluyor. Çünkü metrobüs 50km/h hızın altına düşerse bomba patlayacaktır! Metrobüsün kontrolünü sağlayarak, trafikte sürüş hızını yüksekte tutmak ve bu esnada polise yolcuları kurtarması için yardım etmek zorunda olan oyuncunun, aynı zamanda hız kaybetmemek için yoldaki engellere de dikkat etmesi gerekiyor.

Boğaz köprüsünün keyfinin de çıkartılabildiği Metrobüs Race in İstanbul oyunu olağanüstü 3D grafikler, Boğaz Köprüsü, İstanbul haritası ve 4 farklı metrobüs gibi yerel öğelerin yanı sıra yol üzerindeki çeşitli engeller, coinler, kalkan, nitro ve mıknatıs gibi materyaller ile oyunculara muhteşem bir eğlence imkânı sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

İmamoğlu'nun Türkiye Belediyeler Birliği başkanlığını kazanması AK Parti'de krize yol açtı

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakmadan Geçme

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım'a neden dava açtı? Acun Ilıcalı ve Aziz Yıldırım arasında ne oldu, olay ne? Kimler kurban kesebilir, kimler kesemez? Kurban kesmenin şartı nedir, kimler yükümlüdür? Kısırkaya plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır?
Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title