Haberler

Mardin'de kaza yumruklu kavga cep telefonu kamerasında

Güncelleme:

Mardin'in Midyat ilçesinde meydana gelen trafik kazası sonrası çıkan tekmeli yumruklu kavga cep telefonu kamerasına yansıdı. Kavga sırasında Abdulkadir D., beton mikseri şoförü M.Y.'yi tabancayla bacağından yaraladı. Olayın ardından Abdulkadir D. tutuklandı.

Mardin'de kaza yumruklu kavga cep telefonu kamerasında

MARDİN - Mardin'in Midyat ilçesinde M.Y'nin. kullandığı beton mikseri, Abdulkadir D'nin kullandığı otomobil ile çarpıştı. Trafik kazası sonrası tekmeli yumruklu kavga çıktı. Abdülkadir D., kavga ettiği beton mikseri şoförü M.Y.'yi tabancayla bacağından yaraladı.

Olay, dün öğle saatlerinde Mardin'in Midyat ilçesi Dörtyol kavşağında meydana geldi. M.Y. yönetimindeki beton mikseriyle Abdulkadir D. yönetimindeki otomobil çarpıştı. Maddi hasarlı kaza sonrası M.Y. ile diğer sürücü Abdulkadir D. ve babası S.D. arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü.

Abdulkadir D. belindeki tabancayı çıkararak M.Y.'ye doğrulttu. Abdulkadir D., M.Y.'yi bacağından vurdu.

İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. M.Y. ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılırken, Abdulkadir D. ile babası S.D. ise gözaltına alındı. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Abdulkadir D. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı, babası ise serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cep Telefonu Midyat Mardin Kavga Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title