Haberler

Manisa eşini 24 yerinden bıçakla yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildi

Güncelleme:

Eşini 24 yerinden bıçakla yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildiMANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, cezaevinden izinli olarak çıkan ve tartıştığı 7 yıllık eşi Gülten K.'yi 24 yerinden bıçakla yaralayan Abdürrahim K. (30) jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Eşini 24 yerinden bıçakla yaralayan şüpheli adliyeye sevk edildi

MANİSA'nın Turgutlu ilçesinde, cezaevinden izinli olarak çıkan ve tartıştığı 7 yıllık eşi Gülten K.'yi 24 yerinden bıçakla yaralayan Abdürrahim K. (30) jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Kaldırıldığı hastanede tedavisi süren Gülten K.'nin durumu ise iyiye giderken, yoğun bakım ünitesinden cerrahi servisine alındığı bildirildi. Baba Mustafa Aslan ise, kızını bıçakla yaralayan damadından şikayetçi olurken, teyzesi Medine Karagül de "Eşi yeğenim Gülten'i çalışmasını istemediği için dövüyordu. İçip içip, gelerek eziyet ediyordu. Boşanmaya da yanaşmıyordu: Sonunda yaptığı, yapacağını" dedi.

Turgutlu'nun Avşar Mahallesi'nde yaşayan Gülten K. (24), dün saat 16.00 sıralarında, aynı mahalledeki teyzesinin evine misafirliğe gitti. Teyzesinin evinin avlusuna geldiğinde, uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan hüküm giyen ve nakledildiği İstanbul Maltepe Açık Cezaevi'nden izinli olarak çıktığı belirlenen eşi A.K. ile iddiaya göre, aralarında tartışma çıktı. A.K., cebinden çıkardığı bıçakla Gülten K.,'yi vücudunun 24 yerinden bıçakla yaralayıp kaçtı. Gürültüleri duyan komşularının ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Gülten K., Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Hayati tehlikeyi atlattığı durumu iyiye gittiği belirlenen Gülten K., yoğun bakım ünitesinden genel cerrahi servisine alındı. A.K. ise olaydan 2 saat sonra polise teslim oldu. Suçun işlendiği yerin jandarma bölgesi olması nedeniyle polis A.K.'yi jandarmaya teslim etti. A.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. A.K. adliyeye getirilişi sırasında basın mensuplarının "Eşinizi neden bıçakla yaraladınız?" sorusuna, "Annesine sorun" diye karşılık verdi.

'KIZIMI BU HALE GETİREN KİŞİDEN ŞİKAYETÇİYİM'

Durumu iyiye giden Gülten K.'nin otobüs şoförü olan babası 55 yaşındaki Mustafa Aslan, "Olay günü işteydim. Ağabeyimin araması ile olaydan haberim oldu. Kızım ve oğlum anneleri ile yaşıyor. Olay günü, kızım teyzesine gidiyormuş. Duyduğuma göre 24 yerinden bıçaklanmış. 7 senedir evliler, 4 yıldan beri ayrı yaşıyorlar, boşanmaya çalışıyorlardı. Ne kızım, ne de 20 yıl önce boşandığım annesi bana hiçbir şey söylemez. Her zaman sorarım ama dertlerini bana anlatmazlar. Kızımın akşam hastanede ziyaret ettiğimde durumu iyiydi. 4 seneden beri kızım, eşi hakkında şikayette bulunuyordu. Jandarma ara sıra kontrole geliyordu. Kızımı bu hale getiren eşinden şikayetçiyim. İnşallah hak ettiği cezayı çekecek" dedi.

'ÇALIŞMASINI İSTEMEDİĞİ İÇİN YEĞENİMİ DÖVÜYORDU'

Gülten K.'nin teyzesi 53 yaşındaki Medine Karagül (53) de, "Olay günü Gülten K. aradı. 'Teyzelerinle oturuyoruz' dedim. 'Ben de geleyim mi. Avlu da mı oturuyor sunuz?' diye sordu. 'İçerdeyiz, buyur, gel' dedim. Bir süre sonra ise avludan bağrışmaları, 'Teyze' diye bağırmasını duyduk. Dışarı çıktığımda avluda yeğenimi kanlar içinde yerde görüp, jandarma ve sağlık ekiplerine durumu bildirdik. Eşi yeğenimin çalışmasını istemediği için dövüyordu. İçip, içip gelerek, eziyet ediyordu. Boşanmaya da yanaşmıyordu. Sonunda da yaptı yapacağını" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Aslan kızım dizisi Jandarma Turgutlu Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title