Haberler

Manisa'da Çalınan Traktör ve Gübre Dağıtma Makinesi Bulundu

Güncelleme:

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde çalınan bir traktör ile gübre dağıtma makinesi, jandarma tarafından bulunarak sahibine teslim edildi. Olayın şüphelisi ise yakalandı.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde çalınan bir traktör ile gübre dağıtma makinesi, Alaşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Suç Araştırma Dedektifleri tarafından bulunarak sahibine teslim edildi.

Manisa'nın Alaşehir ilçesinde çalınan traktör ve gübre atma makinesi kısa süre içinde jandarmanın titiz çalışmasıyla bulundu. Çalınan traktör ve gübre atma makinesi sahibine teslim edildi. Traktör sahibi Mehmet Korkmaz (52), "Traktörümün Hacaliler Mahallesi'nde römork tekeri arıza yaptı. Hacıaliler Mahallesi'nde cadde üzerine bıraktım. Sabah kalktığımda traktörümün yerinde olmadığını gördüm. Jandarmaya ihbarda bulundum Jandarma kısa sürede şahsı yakalayarak, traktörümü bana teslim etti. Jandarmaya teşekkür ederim" dedi.

Olayın şüphelisi S.A. (51) jandarma tarafından yakalandı ve adli makamlara teslim edildi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alaşehir Jandarma Manisa Jandarma Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title