Haberler

Malili Müslümanların Türkiye Sevgisi - Bamako

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mali'nin önde gelen İslam alimlerinden Ousman Khumma ile röportaj Bamako'daki çeşitli üniversitelerde İslami ilimler alanında ders veren Dr. Abdoulaye Boly ile röportaj Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ/PDY) darbe girişimini nefretle karşıladıklarını belirten nüfusunun yüzde 90'ı Müslüman olan batı Afrika ülkesi Mali'nin önde gelen İslam alimlerinden Ousman Khumma, o gece Türk halkı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua ettiklerini söyledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mali'nin önde gelen İslam alimlerinden Ousman Khumma ile röportaj

Bamako'daki çeşitli üniversitelerde İslami ilimler alanında ders veren Dr. Abdoulaye Boly ile röportaj Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ/PDY) darbe girişimini nefretle karşıladıklarını belirten nüfusunun yüzde 90'ı Müslüman olan batı Afrika ülkesi Mali'nin önde gelen İslam alimlerinden Ousman Khumma, o gece Türk halkı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için dua ettiklerini söyledi. Bamako'daki çeşitli üniversitelerde İslami ilimler alanında ders veren Dr. Abdoulaye Boly, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ/PDY) darbe girişimine ilişkin açıklama yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Afrika Bamako Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title