Haberler

LYS Karaman İl Birincisi İl Milli Eğitim Müdürünü Ziyaret Etti

Güncelleme:

LYS Karaman il birincisi olan Yahya Eryılmaz, ailesi ve Karaman Uğur Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Konukseven ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu'nu ziyaret ettiler.

Karaman Uğur Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Konukseven ziyarette yaptığı konuşmada, " Türkiye'mizin geleceğine nasıl katkıda bulunabiliriz, Türkiye'nin geleceğini yönlendirecek öğrencilerimize nasıl hizmet edebiliriz şuuruyla hareket ettik. Taviz vermeden gece gündüz çalıştık, yılların tecrübesini, bilgi ve birikimini öğrencilerimize aktardık ve 2013 LYS'de MF-TM ve TS de tüm puan türlerinde Karaman il birincisini çıkararak başarımızı gösterdik. Öğrencilerimizden Yahya Eryılmaz MF-1 puan türünde Türkiye 566.sı MF-2 puan türünde Türkiye 480.si MF-3 puan türünde Türkiye 426.sı ve MF-4 puan türünde Türkiye 542.si, TM-1 puan türünde Türkiye 477.si TM-2 puan türünde Türkiye 563.sü TM-3 puan türünde Türkiye 710.su, TS-1 puan türünde Türkiye 506.sı ve TS-2 puan türünde Türkiye 736.sı Olarak dershanemizin gururu ve Karaman il birincisi olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyorum."dedi.

Başarılı öğrenci Yahya Eryılmaz ise başarı süresince kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, "Bu zamana kadar öğretmenlerim, ailem, arkadaşlarım yani çevremdeki herkes bana yardımcı oldu. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum."dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ; " Öğrencimiz Yahya Eryılmaz'ı başarısından dolayı kutluyorum. Başarı insan hayatında önemlidir ama bunun kalıcı olması ileriki yıllarda öğrenim hayatınızda devam etmesi, yine siz öğrencilerin inancı ve heyecanı eksiltmeden taşımasıyla mümkün olur. Başarınızda muhakkak ailelerinizin, öğretmenlerinizi, okul yöneticilerinizin bu yarışta önemli katkıları vardır. Onları da tebrik ediyorum. " dedi.

Ziyaret sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu Yahya Eryılmaz'a kol saati ve kitap hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Asım Sultanoğlu Türkiye Karaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title