Haberler

Lise Öğrencilerinden Köy Okuluna Ziyaret

Giresun Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen ’Bir Kalbe de Sen Dokun’ projesi kapsamında Boncukçukuru ve Düzçukur köy ilkokulu öğrencileri sevindirildi.

Giresun Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından yürütülen 'Bir Kalbe de Sen Dokun' projesi kapsamında Boncukçukuru ve Düzçukur köy ilkokulu öğrencileri sevindirildi.

Proje kapsamında Giresun'un Güce ilçesindeki Boncukçukuru ve Düzçukur köy ilkokulu öğrencileri ziyaret edilerek çeşitli hediyeler, kitap, öğrencilerin ihtiyaç duyabileceği kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar verildi.

Proje ile ilgili bilgi veren Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Hasan Mındız "Okulumuzun Gazetecilik dersi öğretmeni Mine Demirel ve öğrencilerimizden bir grupla Güce ilçesi Boncukçukur ve Düzçukur ilkokulu öğrencileri ile toplum hizmeti kapsamında buluştuk. Çeşitli hediyelerin armağan edildiği etkinlikte öğrencilerle oyunlar oynanıp unutamayacakları bir gün geçirmelerini istedik.Bundan sonra da okul olarak kalplere dokunmaya devam edeceğiz" dedi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Giresun Güce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title