Haberler

Kurban Bayramı Beylikdüzü'nde Muhabbetli Geçti

Güncelleme:

Yusuf Uzun, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın ilçe merkezinde düzenlediği "Bayramlaşma" programına katıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın ilçe merkezinde düzenlediği "Bayramlaşma" programına katıldı.

Beylikdüzü'nde Kurban Bayramı muhabbeti bol ziyaretlere tanık oldu. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı'nın düzenlediği bayramlaşma programında önemli mesajlar verdi. Başkan Uzun yaptığı konuşmada, 30 Mart 2014 tarihinin AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanlığı için bir bayram niteliğinde olması temennisinde bulundu. Bayramlaşma programına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş, AK Parti Milletvekilleri Feyzullah Kıyıklık, Halide İncekara, AK Parti Genel Merkez SKM Başkanı Mustafa Altaş, Milli Eğitim eski Bakanı Prof. Dr. Ömer Dinçer, AK Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Av. Celal Babayiğit ve çok sayıda partili katıldı.

Beylikdüzü Erzurumlular Derneği'ndeki Bayramlaşma programına da katılan Başkan Uzun, Dernek Başkan Yardımcısı Bülent Kuzulugil ve Erzurumluların bayramını kutladı. Başkan Uzun ayrıca Beylikdüzü Trabzonlular Derneği'nin programında da Dernek Başkanı Ali Osman Esertaş ve Trabzonlu hemşerilerinin bayramını kutladı.

Program dahilinde ziyaretlerini sürdüren Başkan Uzun, elini öperek bayramını kutlayan çocukları da harçlıksız bırakmadı.

Başkan Uzun, daha sonra Ağrı eşrafından hayatını kaybeden İskender Aras'ın (89) vefat yemeğine katılarak, İskender Aras'ın oğlu Hüseyin Aras ve yakınlarına taziyede bulundu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Büyükçekmece Yusuf Uzun Beylikdüzü Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title