Haberler

Kriz Bitti, Rus Gelinle Türk Damat Kavuştu

RUSYA ve Türkiye arasındaki uçak krizi nedeniyle düğünlerini ertelemek zorunda kalan Manisalı Gencay Tuğgan ve Rus Olga Pankevıch, ilişkilerin düzelmesi ile hem Rusya'da hem de Manisa'da düğün yaparak, birbirlerine kavuştu.

RUSYA ve Türkiye arasındaki uçak krizi nedeniyle düğünlerini ertelemek zorunda kalan Manisalı Gencay Tuğgan ve Rus Olga Pankevıch, ilişkilerin düzelmesi ile hem Rusya'da hem de Manisa'da düğün yaparak, birbirlerine kavuştu.

Manisa'da özel bir şirkette makine mühendisi 34 yaşındaki Gençay Tuğgan ve Rusya'nın Kaliningrad kentinde oturan 32 yaşındaki Olga Pankevich tanışmalarının ardından evlilik kararı aldı. Çift, geçen yılın Kasım ayındaki uçak krizi ardından düğün nedeniyle ülkelere giriş çıkış yapmanın zorlaşacağını düşünerek bu hayallerini ertelemek zorunda kaldı. 15 Temmuz'dan sonra iki ülke arasındaki ilişkilerin düzelmeye başlamasıyla çift düğün yapmaya karar verdi. Çift düğün davetiyelerine, "Sevgimiz sınır tanımadı. Mesafeye rağmen söz verdik birbirimize. Sözümüzü tuttuğumuzu ispatlayacağımız anda sizlerin de şahitliği bizleri mutlu edecektir" notunu yazdı. Rusya'da Riverside Otel'de Rus geleneklerine uygun yapılan düğün ardından çift için Manisa Ulupark Butik Salonu'nda kına gecesi düzenlendi. Olga ve Gençay çiftinin nikahlarını ise AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Tarihi Bedesten'de kıydı. nikahın ardından genç çift Kent Orman'da yapılan düğünde, dost ve akrabaları ile doyasıya eğlendi.

FOTOĞAFLI - Manisa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kaliningrad Türkiye Rusya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title