Haberler

Körfez'de Eller Şehitler İçin Semaya Açıldı

Körfez Belediyesi ve Barbaros İmam Hatip Ortaokuluiş birliğinde şehitler için anma programı düzenlendi.

Körfez Belediyesi ve Barbaros İmam Hatip Ortaokuluiş birliğinde şehitler için anma programı düzenlendi.

Körfez Belediyesi ve Barbaros İmam Hatip Ortaokulu birliğinde şehitleri anma programı düzenlendi. Barbaros İmam Hatip Ortaokulu konferans salonunda gerçekleşen etkinliğe Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan ve Okul Müdürü Zafer Pınar ile çok sayıda davetli katıldı. Ömer Döngeloğlu'nun konferans verdiği buluşmaya, Murat Taylan da seslendirdiği ilahiler ile renk kattı.

Konferansta yaptığı konuşmasında vatan bütünlüğüne dikkat çeken Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, "Vatanımızın bölünmez bütünlüğü adına şehadet şerbeti içen aziz şehitlerimizi asla unutmayacağız. Vatan sevgisi imandandır. İmanlı olmayanda ne vatan sevgisi olur ne de başka bir sevgi. Öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, dört tarafımızda yaşananları hepiniz görüyorsunuz. Aslan Mehmetçiklerimiz şimdi Afrin'de terör örgütlerine karşı mücadele ediyor. Terörün kökünü kazıyana kadar da bu mücadele devam edecek. Rabbim yardımcıları olsun" dedi.

Törende şehitler için dua edildi. Şehit ailelerine ise plaket takdim edildi.. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İsmail Baran Güncel Haberler

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu Gülşah Çomoğlu hayatını kaybetti

'Geç saatte dışarı çıkma' cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

"Geç saatte dışarı çıkma" cinayeti! 16 yaşındaki kız çocuğu, dayısını bıçaklayarak öldürdü

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Rekabet Kurumu'ndan 4 ünlü beyaz et firmasına 1,2 milyar lira ceza

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 29 Mayıs Çarşamba 2024? #129300 Şahane Hayatım 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Mayıs Şahane Hayatım yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Akran zorbalığı nedir? Akran zorbalığı ile nasıl başa çıkılır? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Almanya-Türkiye Milletler Ligi maçı canlı izle! ALMANYA- TÜRKİYE VOLEYBOL MAÇI (HD) İZLEME LİNKİ BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bittin Sen filmi oyuncuları kim, konusu ne? Bittin Sen filmi ne zaman, nerede çekildi? #128250 Rekabet Kurumu'ndan beyaz et firmalarına ceza! Hangi firmalar ceza aldı, neden ceza aldılar? Hansi Flick kimdir, kaç yaşında? Barcelona'nın yeni teknik direktörü kim? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? İlk Hababam Sınıfı kaç yılında çekildi? #128250 ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! SON DAKİKA: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu, kaç şiddetinde oldu? AFAD/Kandilli Rasathanesi Deprem İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

İsrail'e meydan okuyan Kassam Tugayları, roketleri nasıl üretiyor? Görüntüleri ilk kez yayınladılar

title