Haberler

Konya: Kso'dan Fransa'ya Tepki

Konya Sanayi Odası (Kso) Meclisi, Fransız Ulusal Meclisi'nin Sözde Ermeni Soykırımını İnkar Yasa Tasarını Kabul Etmesini Kınadı.

Konya Sanayi Odası (KSO) Meclisi, Fransız Ulusal Meclisi'nin sözde Ermeni soykırımını inkar yasa tasarını kabul etmesini kınadı.

KSO Meclis Başkanı Ahmet Şekeroğlu başkanlığında toplanan meclis üyeleri, ekonomik ve sosyal konuların görüşülmesinin ardından sözde Ermeni soykırımını inkar yasa tasarını kabul eden Fransız Ulusal Meclisi'ni kınadı.. Meclis Başkanı Ahmet Şekeroğlu, Fransa'nın kabul ettiği bu kararla, batının geleneksel çifte standartlı, iki yüzlü politikasının tipik bir örneğinin sergilendiğini söyledi. Başkan Şekeroğlu, "Küçük siyasi hesaplar için tarih çarpıtılarak, tek yanlı ve yanlış iddialara dayalı, işin gerçek yüzünün tarihçilere bırakılması yerine siyasi alana çekilerek bir milleti rencide edecek kararlardan medet umanları uyarıyoruz. Konunun siyasal malzeme olarak kullanılması bütün dünya insanlığı için öngörülemez ve dünya barışına bir fayda sağlamayacaktır" dedi.

Meclis Başkanı Şekeroğlu, toplantı sonunda meclis üyelerine, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'in kaleme aldığı "Görenlerin Gözü İle Van'da Ermeni Mezalimi" ve Mustafa Çalık'ın derlediği "Ermeni Soykırımı İddiaları" isimli kitapları hediye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title