Haberler

Konya'daki Seri Katil Tutuklandı

Konya'da 2 Kişiyi Öldürüp 3 Kişiyi de Öldürmeyi Planladığı İddia Edilen Seri Katil, Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Konya'da 2 kişiyi öldürüp 3 kişiyi de öldürmeyi planladığı iddia edilen seri katil, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konya'da 2 Ağustos tarihinde birlikte iş yaptığı Mehmet Mustafa Öcal ile Kahraman Erdem'i çekiçle vurup yaraladıktan sonra ayaklarına ağırlık bağlayıp iki farklı göle atan Halil A., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kahraman Erdem'in cesedi, özel dalgıç polisler tarafından Karapınar ilçesindeki Acı Göl'de bulurken, Mehmet Mustafa Öcal'ın cesedinin bulunması ise Obruk Gölü'nde arama çalışmaları sürüyor. Polis, Mehmet Mustafa Öcal'ın cesedinin Obruk Gölü'nde olduğunu olay yerinde

bulduğu kan izlerinden ve tutuklanan Halil A.'nın itirafından belirlemişti. Özel dalgıç polisler, derinliği 150 metre olan gölde 70 metreye kadar dalabildikleri için Mehmet Mustafa Öcal'ın cesedinin bulunma çalışmaları bugünlük sonuçsuz kaldı.

Öcal'ın cesedinin bulunması için çalışmalar önümüzdeki günlerde devam edecek.

(HİV-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title