Haberler

KO-MEK Sergisi Kral Karadeniz TV’de

Yuvacık ve Başiskele Aydınkent Kurs Merkezleri'nin yerel sergileri açıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitimi Kursları'nda (KO-MEK) eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı yerel sergiler Yuvacık ve Başiskele Aydınkent Kurs Merkezleri ile devam ediyor. Sergi açılışlarına diğer illerin yerel basın kuruluşları da ilgi gösteriyor. Karadeniz Bölgesi'nin en çok izlenen yerel kanalı Kral Karadeniz KO-MEK'in Yuvacık Yerel Sergisi'ni izleyicilerine duyurdu.

PROTOKOL YERİNİ ALDI

Bu hafta içinde ilk olarak Yuvacık Kurs Merkezi'nin sergisi açıldı. Sergi açılışına Başiskele İlçe Kaymakamı Selami Aydın, Başiskele Belediye Başkan Yardımcısı Faik Akyol, Başiskele Halk Eğitim Müdürü Fuat Şahin, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İdari İşler Amiri Hasan Bostan, KO-MEK yönetici ve usta öğreticileriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

MESLEK SAHİBİ OLDUK

Açılışta tüm kursiyerler adına konuşan Recep Hanedar, "Bizlerin buraya katılma nedenlerimizden biri, buradaki mesleki eğitimlerden yararlanarak, meslek sahibi olmaktır. Bizler için bugünler hayaldi fakat KO-MEK sayesinde gerçek oldu. Bu imkânları sunan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın İbrahim Karaosmanoğlu'na ve tüm KO-MEK ailesi çalışanlarına, kursiyer arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

SELAMİ AYDIN'DAN KOMEK TEŞEKKÜRÜ

Açılışa katılan Başiskele Kaymakamı Selami Aydın ise KO-MEK'in eğitim alanında önemli bir misyonu yerine getirdiğini belirterek, sergide emeği geçenleri kutladı.

VATANDAŞLA AÇILIŞ YAPILDI

Konuşmaların ardından sergi açılışı vatandaşlarla birlikte gerçekleştirildi. Sergiyi gezen Başiskele Kaymakamı Selami Aydın, kursiyerler ve usta öğreticilerden ürünler hakkında bilgi aldı.

KRAL KARADENİZ TV SERGİ AÇILIŞINDA

Öte yandan KO-MEK'in Yuvacık'da düzenlenen yerel sergi açılışını Kral Karadeniz TV izledi. Program ekibi sergi açılışını başından sonuna kadar çekerken, kursiyer ve kurs yöneticileri ile röportajlar yaptı. Sergi açılışı ve Başiskele tarihini anlatan televizyon programı 11 Haziran Cumartesi günü 17.00'de Kral Karadeniz Televizyonunda yayınlanacak.

AYDINKENT'TE KOMEK HEYECANI

Öte yandan yerel sergilerin on altıncısı ise Başiskele İlçesi'ndeki Aydınkent Kurs Merkezi'nde açıldı. Mefruşat, dantel işçiliği, yabancı dil kursları, iğne oyası gibi birçok branşta eğitim veren kurs merkezinin bir yıllık emeği halkın beğenisine sunuldu.

BAŞİSKELİLER SERGİ AÇILIŞINDA

Sergi açılışına, Başiskele İlçe Kaymakamı Selami Aydın, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, Başiskele Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya,Başiskele Halk Eğitim Müdürü Fuat Şahin, Ak Parti Başiskele İlçe Başkanı Mehmet Ustaoğlu, KO-MEK yönetici ve usta öğreticileri ve vatandaşlar katıldı.

BURADA AİLE OLDUK

Açılışta tüm kursiyerler adına Asiye Nehir Bakkaloğlu bir konuşma yaptı. 57 yaşında emekli Bakkaloğlu, "Emekli olduktan sonra evde boş boş oturuyordum, daha sonra belediyenin ücretsiz olan kurslarına katılmaya karar verdim. Kurslara katıldım ve sekiz aydır dikiş kurslarına devam ediyorum. Burada sadece dikiş öğrenmedik, kursiyerlerle dostluk kurduk üzüntülerimizi mutluluklarımızı paylaştık yani biz burada bir aile olduk" dedi.

SERGİYE TAM NOT

Konuşmaların ardından İlçe Kaymakamı Selami Aydın, Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, konuklarla birlikte sergi açılışını gerçekleştirdi. Sergideki eserleri tek tek inceleyen Başiskele İlçe Kaymakamı Aydın ve Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, kursiyer ve usta öğreticileri tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title