Haberler

Kırklareli'de 30 Ağustos Zafer Bayramı Törenler İle Kutlandı

Güncelleme:

Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. Yılı kutlama törenine katıldı.

Kutlama Törenlerine; Başkan Çağlayan ile birlikte Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Sinan Yayla, Cumhuriyet Başsavcısı, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Aykaç, Vali Yardımcıları, Kurum Amirleri, Sivil Toplum Örgütleri, Siyasi Parti Temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Törenler, 30 Ağustos 2013 Cuma günü saat 09.00'da, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, 55. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Sinan Yayla ve Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan tarafından Vilayet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı.

Çelenk Sunma Töreninin ardından, Kutlama Programı çerçevesinde Kırklareli Belediye Başkanı Av. Cavit Çağlayan, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Sinan Yayla ile birlikte Valilik Makamında Devlet adına tebrikleri kabul etti.

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. Yılı Kutlama Törenleri daha sonra Kırklareli Vilayet Meydanı'nda vatandaşların katılımıyla devam etti.

Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımızın okunmasının ardından, P.Kur.Bnb. Erol Soylu, günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı.

Yapılan konuşma ve okunan şiirlerin ardından askeri birlikler ve araçlar, askeri bando eşliğinde tören geçişlerini tamamladı.

Törenlerin ardından çok sayıda küçük çocuk ve vatandaş Başkan Çağlayan'a sarılarak, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 91. Yılını kutladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cavit Çağlayan Mustafa Aykaç Zafer Haftası Kırklareli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title