Haberler

Kılıçdaroğlu, Partisinin Bartın Seçim Lokalini Açtı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Geçmişte hangi partiye oy verdiyseniz, verdiniz ama şimdi cumhuriyeti yeniden ayağa kaldırma zamanıdır"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Geçmişte hangi partiye oy verdiyseniz verdiniz ama şimdi Cumhuriyeti yeniden ayağa kaldırma zamanıdır" dedi.

Kılıçdaroğlu, partisinin Bartın seçim lokali açılışında yaptığı konuşmada, ayrılığa, gayrılığa izin vermeyeceklerini, ülkenin 76 milyon yurttaşını kardeş gibi göreceklerini söyledi.

Hiç kimseyi ötekileştirmeyeceklerini ifade eden Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Düşüncesi, inancı ne olursa olsun, insan, Allah'ın yarattığı en değeli varlıktır. O varlığın benim başımın üzerinde yeri vardır. Ben hepinizi kardeş gibi görüyorum. Geçmişte hangi partiye oy verdiyseniz verdiniz ama şimdi cumhuriyeti yeniden ayağa kaldırma zamanıdır. Şimdi beraber olma, yolsuzluklara karşı durma, kul hakkı yiyenlere karşı ortak mücadele etme zamanıdır. Şimdi yeni bir Türkiye zamanıdır. Şimdi 'herkesin aşı, işi olsun' deme zamanıdır. Şimdi 'temiz Türkiye istiyoruz, temiz siyaset istiyoruz' deme zamanıdır. Şimdi insana saygı duyma zamanıdır. Şimdi hiçkimseyi ötekileştirmeme zamanıdır. Şimdi Bartın zamanıdır. Belediye Başkan adayımız Rıza Yalçınkaya'yı size emanet ediyorum. O mecliste tüm sorunlarınızı takip etti. 30 Mart'tan sonra yeni bir Bartın'ı ayağa kaldıracak."

Kılıçdaroğlu, konuşmasının ardından CHP Bartın Belediye Başkan adayı Rıza Yalçınkaya, İl Başkanı Selim Karakaş ve partililerle seçim lokalinin açılışını yaparak barış güvercini uçurdu. - Bartın

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Rıza Yalçınkaya Türkiye Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title