Haberler

Kıbrıs Konferansı'nda 3. Gün- Guterres, Liderlerle Bir Araya Geldi

- Kıbrıs Konferansı'nda 3. gün Guterres, liderlerle bir araya geldiCENEVRE - Kıbrıs Konferansı'nın 3'üncü gününde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile çalışma yemeğinde biraraya geldi.

- Kıbrıs Konferansı'nda 3. gün

Guterres, liderlerle bir araya geldi

CENEVRE - Kıbrıs Konferansı'nın 3'üncü gününde BM Genel Sekreteri Antonio Guterres KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile çalışma yemeğinde biraraya geldi. Yemeğe, Kıbrıslı Türk Müzakereci Özdil Nami ile Rum Müzakereci Andreas Mavroyannis de katıldı.

Kıbrıs Konferansı'nda sabah BM Genel Sekreteri Antonio Guterres başkanlığında başlayan beşli toplantıda öğle arası verildi. Guterres, saat 13.30'da Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ve Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis ile çalışma yemeğinde biraraya geldi. Yemeğe, Kıbrıslı Türk Müzakereci Özdil Nami ile Rum Müzakereci Andreas Mavroyannis de katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nikos Anastasiadis Antonio Guterres Mustafa Akıncı Kıbrıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title