Haberler

Kendini Geliştirmek İsteyen Buraya Gelsin

Güncelleme:

Esenler Kişisel Gelişim ve Yaşam Merkezi, düzenlenen bir törenle hizmete girdi.

Esenler Kaymakamlığı ve İstanbul Kalkınma Ajansı'nın, 'Çocukların ve Gençlerin Girişimcilik, Beceri ve Geleceklerini Destekleme Mali Destek Programı' kapsamında ortaklaşa hayata geçirdiği proje çerçevesinde Esenler Kişisel Gelişim ve Yaşam Merkezi, düzenlenen bir törenle Esenlerliler'in hizmetine açıldı. Esenler'de yaşayan 12 ve 18 yaş arasındaki ihtiyaç sahibi vatandaşların çocuklarının okul zamanı dışındaki boş vakitlerini daha verimli, aktif ve donanımlı bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla hayata geçirilen Esenler Kişisel Gelişim ve Yaşam Merkezi, düzenlenen bir törenle hizmete açıldı. Esenler Kaymakamlığı, İstanbul Kalkınma Ajansı, İdeal Gençlik Derneği ve Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklığında hayata geçirilen merkezde gençler; eğitim, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde bulunabilecekler.

DOĞRU PROJELERİN YANINDAYIZ

Tören öncesinde; Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Esenler Belediye Başkan Vekili Aydın Polat, Esenler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Feyzullah Sert, İstanbul Kalkınma Ajansı yetkilileri, İdeal Gençlik Derneği yetkilileri, Esenler Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüseyin Cerrahoğlu, Esenler İnşaat Müteahhitleri Derneği (ESİNDER) Başkanı Özkan Ercan ve Sivil Toplum Kuruluşları'nın temsilcileri, Kaymakamlık birim müdürleri ve mahalle muhtarları ESİNDER Toplantı Salonu'nda bir araya geldi. Proje hakkında bilgilendirme konuşmalarının yapıldığı toplantıda konuşan Esenler Belediye Başkan Vekili Aydın Polat, İstanbul Kalkınma Ajansı'nın, İstanbul'da icra edilen doğru projeleri her zaman desteklediğini söyledi. Esenler'in çok dinamik, çok hareketli ve genç bir nüfusu olduğunu belirten Polat, gençlerin faydalanabileceği sosyal ve kültürel alanların sayısının artırılması gerektiğine dikkat çekti. "Çok sayıda projeye ihtiyacımız var" diyen Polat, Esenler Belediyesi olarak her türlü sosyal sorumluluk projesine destek vermeye açık olduklarını söyledi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

Toplantıda konuşan Esenler Kaymakamı Nazım Madenoğlu, sözlerine projede emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak başladı. Devletin ve sivil toplum kuruluşlarının gerek maddi gerek fikri açıdan her zaman desteklerini aldıklarını belirten Madenoğlu, merkezin eski görüntüsünden ciddi bir çalışma ve masrafla son haline getirildiğini kaydetti. Projenin amacından da bahseden Madenoğlu, "Gençlere aileleriyle ve arkadaşlarıyla nasıl diyalog kurmaları gerektiğini öğretiyoruz" dedi. Proje kapsamında hayata geçirilen merkezde, 144 vatandaşa eğitim verileceğini belirten Madenoğlu, proje üretmeye devam edeceklerini de açıkladı.

Toplantının ardından Kaymakam Nazım Madenoğlu, Belediye Başkan Vekili Aydın Polat ve beraberindeki protokol üyeleri, Esenler Kişisel Gelişim ve Yaşam Merkezi'nin açılış kurdelesini kestiler ve merkezi gezerek öğrencilerle sohbet ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Nazım Madenoğlu İstanbul Esenler Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title