Haberler

Kemer 44 Dereceyi Gördü

Antalya'nın Kemer ilçesinde hava sıcaklığı 44 dereceye ulaştı.

Antalya'nın Kemer ilçesinde hava sıcaklığı 44 dereceye ulaştı.

Antalya'nın ünlü tatil beldesi Kemer'de öğle saatlerinde 34-35 derece olan hava sıcaklığı, saat 16.00 sıralarında 44 dereceye ulaştı. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üstünde seyretmesi vatandaşları ve turistleri şaşkına çevirirken, bazı vatandaşlar serinlemek için sahilde denize girdi. Uşak'tan Kemer'e tatile gelen Mustafa Şafak, "Uşak ile Kemer'e baktığımızda şu an çok sıcak rüzgar yok. Gelir gelmez hemen denize girmeye geldik" dedi.

Antalya'da yaşayan Adem Tüzel de, "İki saattir Kemer sahilindeyiz. Sıcaktan oldukça rahatsızız. Deniz bir nebze de olsa serinletiyor. Bazı vatandaşlar ayrıca hortum suyuyla serinliyor. Ben de deneyecektim ama sıranın gelmesini bekliyorum" diye konuştu.

İstanbul'dan balayı için öğretmen eşi ile birlikte Kemer'e gelen mühendis Özgür Birben ise, "İstanbul'dan tatil için Kemer'e geldik, üstelik balayı çiftiyiz. Beş gündür Kemer'deyiz. Bugün bir farklılık vardı. Sıcaklar biraz yüksek. Benim özellikle cildim sıcağa hassas, bugün eşime çok sıcak olduğunu söylüyordum. O yüzden şimdi otele gidiyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Antalya Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title