Haberler

Kemalpaşa Belediyesi'nden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli

Güncelleme:

Sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında çalışmalarını sürdüren Kemalpaşa Belediyesi, ihtiyaç sahiplerinin yararlandığı Sosyal Market ile daha çok vatandaşa ulaşmayı hedefliyor.

Kemalpaşa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Market, ihtiyaç sahibi vatandaşların kıyafet ihtiyaçlarını yapılan bağışlarla karşılarken; Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu vatandaşlara çağrıda bulunarak, yapılan bağışların önemine dikkat çekti.

Kemalpaşa'daki yerinde hafta içi her gün sabahtan akşama kadar açık olan merkeze giyimden küçük ev eşyasına kadar birçok ürünün kabul edilirken; yapılan çalışmanın önemine dikkat çeken Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, vatandaşların daha duyarlı olması çağrısında bulundu.

Merkeze, bir vatandaşın ihtiyaç duyabileceği her türlü giyim ve ev ürünlerinin kabul edildiğini açıklayan Başkan Uğurlu, "Buradaki temel amaç, toplumsal örf ve geleneklerimize uygun olarak yardımlaşmayı kurumsal bir çatı altında yürütmek. Bu noktada hizmet veren merkezimiz, ihtiyaç sahiplerinin gönlünü kırmadan kimseyi rencide etmeden yapılan yardımları yerine ulaştırıyor. Bu konuda personelimiz ise son derece duyarlı davranıyor" ifadesinde bulundu.

GÜLEN GÖZLER

Merkeze gelen her vatandaşla tek tek ilgilenildiğini vurgulayan Başkan Uğurlu, "Mevcut içinde ihtiyacını karşılayabildiğimiz bir ürün varsa bu ihtiyaç sahibi kişiye veriliyor. Eğer ki, ihtiyaç duyulan ürün mevcut değilse o zaman hayırsever vatandaşlarımızla iletişime geçilerek onlardan destek isteniyor. Bizim temel hedefimiz vatandaşlarımız arasındaki dayanışmaya kurumsal anlamda aracılık ederek amacına uygun çözümler üretmek. Vatandaşlarımızdan dayanışma duygusu içinde her zaman duyarlı olmalarını arzu ediyoruz çünkü bu bizim toplumsal yapımızda var. Gülen gözler gördüğümüz zaman yaptığımız işin amacına ulaştığını anlıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Arif Uğurlu Kemalpaşa Güncel Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

Kaçak çalıştıkları tespit edildi! Çay toplayan Senegalli işçiler sınır dışı edilecek

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title