Haberler

Kazada Ölen 5 Kişi Toprağa Verildi

'Bal Festivali'ne katılmak üzere İstanbul'dan yola çıkan ve Erzincan'da geçirdikleri trafik kazasında ölen aynı aileden 5 kişi, köylerinde düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.

Ardahan'da düzenlenen 'Bal Festivali'ne katılmak üzere İstanbul'dan yola çıkan ve Erzincan'da geçirdikleri trafik kazasında ölen aynı aileden 5 kişi, köylerinde düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.

Cezaevi infaz görevlisi olarak görev yaptıktan sonra emekli olan 54 yaşındaki Yasin Avşar, eşi 51 yaşındaki Fatma Avşar, çocukları 31 yaşındaki Kenan Avşar ve yakınları 38 yaşındaki Dilek Avşar ve 18 yaşındaki Bayram Kılıç ile birlikte oturdukları İstanbul'dan Ardahan'da yarın başlayacak 'Bal Festivali'ne katılmak üzere yola çıktı.

Yasin Avşar yönetimindeki 34 GA 2151 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu Kars'tan İstanbul yönüne giden Fahrettin Demir yönetimindeki '36 009 Turgutreis' özel plakalı yolcu otobüsü ile çarpıştı. Erzincan-Sivas karayolunun 19'uncu kilometresindeki Ahmetli Köprüsü yakınlarında 26 Haziran günü meydana gelen kazada, otomobilde bulunan Yasin Avşar, Fatma Avşar, Kenan Avşar, Dilek Avşar ile Bayram Kılıç öldü.

Kazada ölen Yasin Avşar, Fatma Avşar, Kenan Avşar, Dilek Avşar için Ömerağa, yeğenleri Bayram Kılıç için ise Nebioğlu köyünde cenaze töreni düzenlendi.

Ömerağa Köyü'ndeki cenaze törenine Vali Mustafa Tekmen, Belediye Başkanı AK Parti'li Faruk Köksoy, İl Emniyet Müdürü Abdurrahman Yılmaz, ölenlerin yakınları ve çok sayıda kişi katıldı.

Avşar'ların cenaze namazı öğle namazından sonra Müftü Galip Akın tarafından kıldırıldı. Ömerağa Köyü'nü yasa boğan kaza sonrası Avşar ailesi yan yana açılan 4 mezarda, yeğenleri Bayram Kılıç 2 kilometre ötedeki Nebioğlu Köyü'nde gözyaşı ve ağıtlar arasında toprağa verildi. - Ardahan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title