Haberler

Kaza Sonrası Can Pazarı

Eyüp'te meydana gelen kazada, sürücü Caner Özcan ve Büşra Elmas yaşamını yitirdi, 3 kişi ağır yaralandı.

Eyüp'te içerisinde 5 sağlık personelinin bulunduğu cipin takla atması sonucu meydana gelen kazada, sürücü Caner Özcan ve Büşra Elmas yaşamını yitirdi, 3 kişi ağır yaralandı.

Kaza saat 17.30 sıralarında TEM Otoyolu-Okmeydanı bağlantı yolunda meydana geldi. Baltalimanı Kemik Hastanesi'nde sağlık personeli olarak çalışan Caner Özcan, içerisinde mesai arkadaşı 4 kadının bulunduğu ciple görgü tanıklarının iddiasına göre aşırı hız yaptı. Güzeltepe mevkiinde kontrolden çıkan cip, bariyerlere çarptıktan sonra havalanarak, yol çalışması nedeniyle trafiğe kapatılmış alana ters şekilde düşerek sürüklendi.

CAN PAZARI YAŞANDI

Yolda bulunan asfalt malzemelerine çarparak durabilen cipte bulunanlardan 3 kişi yola fırladı, 2 kişi araçta sıkıştı. Kazayı gören sürücülerin ihbarı ile olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Bu sırada otobüs durağında bulunan ve yol kenarındaki evlerden kazayı gören onlarca kişi yaralılara yardıma koştu. Tam bir can pazarının yaşandığı kazanın ardından ağır yaralanan sürücü Caner Özcan Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi, Büşra Elmas, Emel Sürücü, Nurdan Özel ve Elif Livalı da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Sürücü Özcan ile Büşra Elmas tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer 3 yaralının da hayati tehlikeyi atlatamadığı belirtildi.

Polisin kazayla ilgili soruşturması sürüyor. - İstanbul / Eyüp

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title