Haberler

Kassam Tugayları: 10 İsrail Askeri Öldürüldü

Güncelleme:

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, Gazze'nin doğusunda düzenlediği operasyonda 10 İsrail askerini öldürdü.

Kassam Tugayları, düzenlenen sınır operasyonunda 10 İsrail askerinin öldürüldüğünü duyurdu.

"MÜCAHİTLERİN TÜMÜ SAĞ SALİM DÖNDÜ"

Kassam Tugayları'ndan yapılan yazılı açıklamada, "Mücahitlerimiz, Şucaiyye Mahallesi'ne sınır bölgede İsrail ordusuna karşı kahramanca bir operasyon düzenledi ve 10 İsrail askerini öldürdü. Mücahitlerin tümü birliklerine sağ salim döndü" denildi.

SALDIRI DOĞRULANDI

Öte yandan İsrail askeri sözcüsü Peter Lerner, Twitter'daki hesabından yaptığı açıklamada, "Tüneller aracılığıyla Gazze'nin kuzeyinden İsrail'e sızma eylemi gerçekleştirildi. Silahlı kişiler, İsrail askerlerine ateş açtı" ifadesini kullandı.

Lerner, sızma eyleminde İsrail tarafından herhangi bir kayıp olup olmadığına ilişkin bilgi vermedi.

İzzeddin el-Kassam Tugayları, bugün, İsrail'in Gazze'ye saldırı başlattığı 7 Temmuz'dan bu yana 90'dan fazla İsrail askerinin öldürüldüğünü açıklamıştı.

İSRAİL'E GÖRE SAYI DAHA DÜŞÜK

İsrail ordusu, "Koruyucu Hat" adı altında düzenlediği saldırıların başlamasından bu yana ölen İsrail askeri sayısının 48'e yükseldiğini bildirdi.

Ordudan yapılan açıklamada, bugün Gazze Şeridi'nde Filistinli gruplar ile askerler arasında çıkan çatışmalarda 5 İsrail askerinin öldüğü belirtildi. Ölenlerden birisinin Başçavuş Moshe Davino (20) olduğu aktarılan açıklamada, son kayıplarla ölen asker sayısının 48'e ulaştığı kaydedildi.

Kaynak: AA / Güncel

Şucaiyye İsrail Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (55)

avi cohen:

Kassam Tugayları teröristlerdir onlarin sonu yakindir.

9
68
yanıtYanıtla
hasan tugayrocco.sbsa@windowslive.com:

esas terörrist sizlersiniz almanlar sizleri yok edemedi işallah müslümanlar yeryüzünden silecek siyonist israeli

yanıt0
yanıt0
HAKKARİmehnetnn@hotmail.com:

it soyu AVİ..

yanıt0
yanıt0
avi cohendtoxin@gmx.de:

dogan okur benim ailem türkiyeden ama suanda israil de yasiyorlar ben tükiyede büyüdüm akrabalarimiz ve dostlarimiz var oralarda.Ben U.S de yasiyorum.Birde ayrica birsey belirtmek istiyorum türkler son 12 yilda cok degisti bunun hükümetinde payi var.Türklerin gittigi yol dogrumu bilmiyorum ama bu sizin bileceginiz seydir ama birsey biliyorum sizin daha cok radikal müslüman yolunda olmaniz sizin icin ne kadar yararli olur buna siz karar verin.

yanıt0
yanıt0
hoyranli:

vur vur dagcı komando allah yar ve yardımcımız olsun

34
3
yanıtYanıtla
KARA:

Araplar benim kardeşim falan olamaz hiç birini sevmiyorum hiç birine acımıyorum.

7
27
yanıtYanıtla
saddass@msn.com:

Kardeşim olamaz dediğin için değil ırkçılık yaptığın için seni öldürürüm!

yanıt0
yanıt0
zeynel tatardevrim_001982@hotmail.com:

al işte bir israil ogluda burdan çıktı. ozaman sende git israil ordusuna katıl türkiyede ne işin var senin ....ırkcı herif

yanıt0
yanıt0
Mustytek3_kahraman@hotmail.com:

iNŞ aynısı seninde başına gelir anlarsın durumu o zmn

yanıt0
yanıt0
akinakin-36@hotmail.de:

su cografyaya bakya herkes öldurme yok etme pesinde sizin oldugunuz yerde baris olmaz arkadaslar...her seyden önce birbirimize dua edelim!!!

yanıt0
yanıt0
Tüm 55 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title