Haberler

Karaman Belediyesi Bütçe Görüşmeleri Tamamlandı

Karaman Belediyesi 2017 bütçe görüşmelerini karara bağladı. Görüşmeler sonucu kabul edilen bütçe rekor seviyede.

Karaman Belediyesi Aralık ayı meclis toplantısı bütçe görüşmeleri tamamlandı. 2017 yılında öngörülen bütçe belediye meclisi tarafından karara bağlandı. Bu karara göre belediyenin yatırım ve hizmetler için öngörülen bütçesi 190 Milyon TL olarak belirlendi.

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan bütçe görüşmeleri sonunda yapmış olduğu açıklamada;"Karaman Belediyesi olarak vatandaşlarımızın daha yaşanabilir bir kentte yaşamaları, şehrimizin daha modern hale gelmesi için yatırım ve hizmetlerimize devam ediyoruz. Bütçemizi en verimli şekilde kullanarak, daha fazla yatırım ve hizmet üretiyoruz. 2017 yılı bütçemiz 190 Milyon TL olarak belediye meclisimizce karara bağlanmıştır. Bütçe çalışmalarına katılan komisyon ve meclis üyelerine, belediye çalışanlarına teşekkür ediyor bütçenin Karamanımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.

BÜTÇEDE EN BÜYÜK PAY YATIRIMLARA AYRILDI

Yatırımcı birimler olan Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik Hizmetleri Müdürlüğü 2017 yılı bütçesinden büyük paya sahip birimler oldu. Bu da gösteriyor ki 2017 yılı da yatırım ve hizmetlerle dolu bir yıl olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karaman Belediyesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title