Haberler

Kabine üyeleri, Ankara Spor Salonu'na Togg ile geldi

Güncelleme:

Kabine üyeleri, AK Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'nın yapıldığı Ankara Spor Salonu'na makam aracı olarak kullanmaya başladıkları, Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg ile geldi.

Ak Parti Seçim Beyannamesi ve Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı, Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Bazı bakanlar toplantının yapıldığı salona, makam aracı olarak kullanmaya başladıkları Togg ile geldi.

Kabine üyeleri, Ankara Spor Salonu'na Togg ile geldi

YAN YANA PARK EDİLDİKLERİ GÖRÜLDÜ

Toplantının yapıldığı salonun önünde, "Anadolu kırmızısı" ve "Gemlik mavisi" renklerindeki Togg otomobillerin yan yana park edildiği görüldü.

Kabine üyeleri, Ankara Spor Salonu'na Togg ile geldi

BAKANLAR MAKAM ARACI OLARAK KULLANMAYA BAŞLADI

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Togg'u makam aracı olarak kullanmaya başlamıştı. Türkiye'nin ilk yerli ve milli otomobili Togg ile ilk sürüşünü gerçekleştiren Bozdağ, aracın millete ve ülkeye hayırlı uğurlu olmasını dilemişti.

Kabine üyeleri, Ankara Spor Salonu'na Togg ile geldi

"BÜYÜK BİR ŞEREFİ YAŞAMIŞ OLDUK"

Aracın yerli, milli, elektrikli, çevre dostu, akıllı olmasının, en ileri teknolojiyle donatılmasının, Türk işçi ve mühendislerinin, teknisyenlerinin elinden çıkmasının kendisini fevkalade gururlandırdığını ifade eden Bozdağ, "Böylesi bir büyük şerefi bugün yaşamış olduk" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Kabine üyeleri, Ankara Spor Salonu'na Togg ile geldi

Kaynak: AA / Güncel

Milletvekili AK Parti Türkiye Ankara Kabine Spor TOGG Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

Zamanla Akıllanan Adam:

TÜM CUMHUR İTTİFAKI PARTİ GENEL BAŞKANLARINADA MAKAM ARACI OLARAK VERİLMELİ.

240
158
yanıtYanıtla
Ali Yeğin:

kim kime neyi veriyor güzel kardeşim,TOOG Özel bir yatırım,Arçelik gibi.

yanıt53
yanıt10
Blackened:

Kamudaki tüm lux makam araçları toplatilsin, bu araclara yapilan masrafin çeyreği etmez TOGGlar. Hem tasarruf olur hem para ülkede kalır.

367
17
yanıtYanıtla
Ic Minnak:

Geçenlerde anadoluya dağıtıma çıktı denilen araçlar AKP milletvekili adaylarına mı gitti? Kura için para yatıranlar niye para yatırdı acaba, kura oldu mu? Araçlar kura parası ile ithal mi edildi?

56
57
yanıtYanıtla
hacı çalbay:

Bırakın onu bunu hani hiç üretimi yoktu. Hani fabrika yoktu. Şimdi de laga lugaya başladınız.

9
3
yanıtYanıtla
OLCAY ŞADAN:

Yemeyen keriz gibi bir durum oluşmuş şu hale bak..

6
6
yanıtYanıtla
Woodyplex Nilgün SanatEvi:

her zamanki gibi yine kendilerini düşünmüşler, kura çekildi güya bu ne torpil arkadaş, beklesenize sizde

4
3
yanıtYanıtla
FERDİ ÇELİK:

Ben bu arabvayı alınca dünya vergi al benden sonra sen benim vergilerimle bedavaya bu arabaya bin ben hakkımı helal etmiyorum Vergi sistemleri ile vatandaşına bir arabaya binmeyi layık görmeyen bu sistemde ben hakkımı helal etmiyorum

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title