Haberler

Jandarmadan boğulma olaylarına karşılık dronlu denetim

Güncelleme:

Kırklareli jandarması, kırsal bölgelerdeki baraj ve göletlerde meydana gelebilecek boğulma olaylarını önlemek amacıyla dronlu denetim yapıyor. Jandarma, Pınarhisar İlçe Tarım Müdürlüğü personeli ile birlikte baraj ve göletleri kontrol ediyor.

Jandarmadan boğulma olaylarına karşılık dronlu denetim

KIRKLARELİ Kırklareli jandarması kırsal bölgelerdeki baraj ve göletleri boğulma olaylarına karşılık 7/24 denetim altına aldı.

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı, Pınarhisar İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde bulunan DSİ Çayırdere ve Kurudere Barajları ile Evciler Göleti'nde meydana gelebilecek boğulma olaylarını önlemek maksadıyla Pınarhisar İlçe Tarım Müdürlüğü personeli ile birlikte müşterek faaliyet yapıldı. Yapılan faaliyette jandarma sorumluluk bölgesinde baraj ve göletler kontrol edildi. Drone destekli uygulamada baraj ve göletler tek tek kontrol edildi.

Jandarmanın vatandaşların huzur ve güveni için 7/24 esasına göre trafik denetimlerine aralıksız devam edeceği vurgulandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İlçe Tarım Müdürlüğü Pınarhisar Kırklareli Jandarma Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title