Haberler

İzmir MHP'li Tanrıkulu, "Seçimin Üstüne Bir Şaibe Düşmemelidir"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2'nci bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, oyunu Karşıyaka İlçesi'ndeki Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu'nda kullandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 2'nci bölge 1'inci sıra milletvekili adayı Ahmet Kenan Tanrıkulu, oyunu Karşıyaka İlçesi'ndeki Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu'nda kullandı. Tanrıkuyu, "Milletimiz kendisini 4 yılda seçecek olan hükümeti kararlı bir şekilde belirleyebilir. Aldığımız bilgilere göre ülkemizin her yerinde oy kullanımı sıkıntısız bir şekilde devam etmektedir. Seçimin üstüne bir şaibe düşmemelidir" dedi.

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'ndeki Atakent Erdoğan Kibarer Ortaokulu'nda saat 10.00'da 1053 numaralı sandığa oyunu kullanan MHP'li Ahmet Kenan Tanrıkulu, seçimlerin Türkiye'ye hayırlı olmasını diledi. Ülkenin geleceği açısından çok önemli bir seçim yaşadıklarını ve vatandaşların bugün sandık başında en doğru kararı vereceğine inandığını belirten Tanrıkulu, "Milletimiz kendisini 4 yılda seçecek olan hükümeti kararlı bir şekilde belirleyebilir. Aldığımız bilgilere göre ülkemizin her yerinde oy kullanımı sıkıntısız bir şekilde devam etmektedir. Ancak zaman zaman müşahitlerimize müdahale edildiği haberlerini alıyoruz. Görev yapma haklarının zaman zaman engellendiğini duyuyoruz. Seçim kanununa göre ve anayasadan alınan hak ve yetkilere göre müşahitlerimizin ve diğer seçim yetkililerinin görev yapması engellenmemelidir. Bu seçimin üstüne bir şaibe düşmemelidir. Seçim öncesi bazı spekülasyonlarla karşı karşıya kaldık. Bunun da aydınlatılması devlet yetkililerinin görevidir. Ben tekrar ülkemize ve milletimize 1 Kasım seçimlerinin hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Ahmet Kenan Tanrıkulu Karşıyaka İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title