Haberler

İzmir Emniyet Müdürü Aşkın: "Biz Biriz ve Çok İriyiz"

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapılan "Biz Değil Miydik Bir Değil Miydik?

İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen sosyal sorumluluk projeleri kapsamında yapılan "Biz Değil Miydik Bir Değil Miydik?" ve "Mutlu Takıl Kampa Katıl" projelerinin gala programı yapıldı.

Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında İzmir Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan "Biz Değil Miydik Bir Değil Miydik?" ve "Mutlu Takıl Kampa Katıl" projelerinin gala programı Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törenle yapıldı. Törene İzmir Vali yardımcısı Aydın Memük, İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, "Biz biriz ve çok iriyiz ve hiç kimse bizim birliğimizi asla bozamayacak" diyerek birlik ve beraberliği vurguladı. Çocukların ve gençlerin suç ve suçlulardan uzak durmaları için etkin bir mücadele içinde olduklarını aktaran Aşkın, "Biz büyük bir milletin çocuklarıyız. Kahramanlıklarla dolu bir tarihimiz var. Çanakkale'de gidip gördünüz, nasıl vatan evlatları 'Allah Allah' diye cephelere koştularsa düşmanı dize getirdilerse bugün de 3-5 çapulcuya bu vatanı asla bırakmayız. Bilimde, fende, sosyal hayatta, sanatta, dünyanın en güzel şeylerini biz yaptık, yine yapacağız. Gelecek yine Türkün olacak, gelecek yine Türk milletinin olacak" dedi.

Projeler kapsamında "Biz Değil Miydik Bir Değil Miydik?" projesinin ilk etabında 80 öğrencinin Osmanlı başkentleri olan Bursa, Bilecik, İstanbul ve Edirne'ye götürüldükleri, ikinci etabında da yine 80 öğrencinin Çanakkale, Bursa, Kütahya, Afyonkarahisar ve Ankara'ya götürüldükleri, Çanakkale Savaşları ile Kurtuluş Savaşının yaşandığı bölgeleri gördükten sonra Anıtkabir ziyaretinin yapıldığı belirtildi.

"Mutlu Takıl Kampa Katıl" projesi ile de 20-26 Mayıs tarihleri arasında 30 okuldan 180 öğrencinin Antalya'ya götürülecek. Öğrenciler, turistik gezilere götürülecek ve kamp süresince sportif etkinliklere katılma imkanı sağlanacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ege Üniversitesi Hüseyin Aşkın Çanakkale İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title