Haberler

İzmir'de Buruk Bayramlaşmada Şehitler Dualarla Anıldı

İzmir'in en eski Balkan Derneği ünvanına sahip olan Kosova-Rumeli Derneği'nde düzenlenen bayramlaşma, son günlerde gelen şehit haberleri nedeniyle buruk geçti.

İzmir'in en eski Balkan Derneği ünvanına sahip olan Kosova- Rumeli Derneği'nde düzenlenen bayramlaşma, son günlerde gelen şehit haberleri nedeniyle buruk geçti.

AK Parti İzmir Milletvekili Rifat Sait, CHP eski milletvekili Dr. Muharrem Toprak, İzmir Balkan Federasyonu Başkanı Vahap Savaşan, Kosova Rumeli Derneği Başkanı İbrahim Şengöz, Balkan Anadolu Derneği Başkanı Ender Öztürk, Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı ve Kosova Rumeli Derneği üyelerinin katıldığı bayramlaşmada, terör olayları kınandı, şehitler için dua edildi.

Yüzlerin gülmediği buruk geçen bayramlaşmada konuşan AK Parti İzmir Vekili Rıfat Sait, halka provokasyona gelmeme çağrısında bulundu. Sait, terör olayları ve

şehitler üzerinden siyasi rant elde etmek isteyenler olduğunu belirterek, "Devletin hiç kimseden alacağı kalmaz, hesabı olanlar bunu mutlaka öder, sabredin ve lütfen provokasyonlara gelmeyin" dedi. Terörün, Türkiye'nin en büyük sorunu olduğunu belirten Sait, terör üzerinden siyaset yapanlar ve terör üzerinden siyasi rant elde edenler, bu ülkeye büyük zarar veriyor, bu kişilere lütfen dikkat edin" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rumeli Kosova İzmir Politika Güncel Haberler

title