Haberler

Adana'da İsrail'in Gazze Saldırıları İçin Protesto

Güncelleme:

Adana'da bir grup, saldırıları, İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı önünde İsrail'in Gazze saldırılarını protesto etti.

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları, Adana'da bir grup tarafından İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı önünde protesto edildi.

Merkez Sarıçam ilçesindeki İncirlik 10. Tanker Üs Komutanlığı civarına giden bazı sivil toplum kuruluşu üyeleri, burada ABD ve İsrail aleyhine çeşitli slogan attı.

Eyleme destek veren sivil toplum kuruluşları adına basın açıklaması yapan Hacı Ali Doğan, dünyanın farklı noktalarında zulüm gören Müslümanların yanında olduklarını belirtti.

Ortado coğrafyasına zulümden kaçarak gelen Yahudilerin bir kısmının Gazze'yi bombaladığını ifade eden Doğan, "Yetkili makamları göreve çağırıyorum. Bu insanların terörist ilan edilmesini istiyoruz. Bu insanlar, buralara Hitler'in zulmünden kaçarak gelmişlerdir. Bu coğrafyanın diplomatları, onların zulümden kurtulması için canlarını ortaya koymuştur. Yine bu coğrafyanın insanı, o zaman mazlum şimdi zalim olanın karşısında durmaya devam edecektir çünkü biz sadece Allah'tan korkmaya, adaleti ayakta tutmaya ant içmiş, gerçek anlamda özgürlüğü sahiplenen ve bu uğurda mücadele eden coğrafyanın evlatlarıyız" diye konuştu.

Açıklamanın ardından gruptakiler dua etti. Gruptaki bazı kişiler, kurulan çadırda sabah saatlerine kadar oturma eylemi yapacağını belirtti. - Adana

Kaynak: AA / Güncel

İncirlik İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title