Haberler

Işık ve Seyhan Muhtarlarla Buluştu

AK Parti Milletvekili Adayları Fikri Işık ve Serkan Seyhan, Belsa Plaza'da bulunan Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesini ve Alikahya Jeetkundo Spor Kulübünü ziyaret ettiler.

İlk Ziyaretlerini Türkiye Muhtarlar Derneği Kocaeli Şubesine gerçekleştiren milletvekili adayları Işık ve Seyhan'ı Şube Başkanı Vedat Yoldaş ile mahalle muhtarları kapıda karşıladı. Sohbet havasında geçen ziyarette Muhtarlar vekil adaylarına sıkıntılarını anlattı.

Muhtarların sorularına cevap veren AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Adayı Fikri Işık, "Günümüz şartlarında muhtarlarımızın e-devlet uygulamasının başlaması ile birlikte görev alanları biraz daha daralmıştır. Artık e-devlet oluştuktan sonra muhtarlarımızın çalışma alanları yeniden yapılandırılmaya gerek duyulmaktadır. Sizler vatandaşa hizmet vermektesiniz. Halkın sıkıntılarını bizlere ve belediyelere iletmektesiniz buda demek oluyor ki iyileştirmenin üçayağı olacak. Bu iyileştirme sürecinde siz, bizler ve belediyeler ortak çalışarak sorunları halledeceğimize inanıyorum. Kanun düzenlemesi artık şarttır yeni süreçte Muhtarlarımızın tâbi olduğu Köy Kanununda değişiklik yapılması gerekmektedir. Bakın bugünün Türkiye'sin de 2 seçmeni olan köylerimiz vardır. Onun için yeniden yapılandırma yoluna giderek sizlerin görev alanlarının yeniden belirlenmesi lazım. Bu düzenlemeleri de sizlerle birlikte yapacağız" dedi.

Daha sonra Alikahya Jeetkundo Spor Kulübünü ziyaret etti. Kulüp Başkanı Yüksel Yılmaz ve asistanı Yusuf Bulgur karşıladı. Gençlerin hazırlamış olduğu gösteriyi izleyen Fikri Işık ve Serkan Seyhan sporun her dalının sağlık ve beceri gücünü attırdığı için çok önemli olduğunu belirttiler.

Ziyarette Milletvekili adaylarına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ve partililer eşlik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title