Haberler

İşadamının Kaçırılarak Zorla Senet İmzalattırıldığı İddiası

Tokat'ta Bir İş Adamını Ellerini Kelepçeleyerek 2 Gün Araçlarının Bagajında Alıkoydukları, İşkence Yaparak Parasını, Kredi Kartlarını Gasp Ettikleri ve Zorla Senet İmzalattıkları İddia Edilen 3 Kişi Tutuklanarak Cezaevine Gönderildi.

Tokat'ta bir iş adamını ellerini kelepçeleyerek 2 gün araçlarının bagajında alıkoydukları, işkence yaparak parasını, kredi kartlarını gasp ettikleri ve zorla senet imzalattıkları iddia edilen 3 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, kendilerini emniyet mensubu olarak tanıtan kişiler, işadamı N.Y.'yi silahla tehdit etmek suretiyle araca bindirip kaçırdı. İddialara göre, N.Y.'nin ellerini kelepçeleyip iki gün süresince araçlarının bagajında alıkoyan zanlılar, daha sonra onu bağ evine götürdü. Bağ evinde türlü işkenceler yapılan iş adamı N.Y.'nin 655 YTL, bin 700 ABD Doları ve kredi kartları gasp edilerek nakit para çekildiği, alışveriş yapıldığı ve 3 ayrı 25 bin YTL olmak üzere toplam 75 bin YTL senet imzalattırıldığı, bu konuların açığa çıkması halinde ise karısını ve çocuklarının öldürülmekle tehdit edildiği ileri sürüldü.

Olaydan sonra yapılan şikayet üzerine harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şubesi'nin ortaklaşa çalışması sonucu olayla ilgili olarak E.T., Ü.S., Y.P., ve C.K. isimli şahıslar yakalandı. Şahısların ev iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda 1 adet kelepçe, 1 adet saplı bıçak, 1 adet sustalı bıçak, 3 adet 25 bin YTL'lik senet ele geçirildi. Adliyeye çıkarılan şahıslardan C.K. yapılan sorgusunun ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, diğer 3 şahıs ise tutuklanarak cezaevine konuldu.

(Nİ-SA-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title