Haberler

Kaymakam Aydın market denetimine katıldı

Güncelleme:

Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili İhsan Emre Aydın, ilçede gerçekleştirilen stok incelemeleri, fahiş fiyat artışı, etiket ve gıda denetimlerine katıldı.

Van'ın İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkanı Vekili İhsan Emre Aydın, ilçede gerçekleştirilen stok incelemeleri, fahiş fiyat artışı, etiket ve gıda denetimlerine katıldı.

İpekyolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ruhsat ve Şube Müdürlüğü Gıda Denetim Şefliği, Ticaret İl Müdürlüğü ve İlçe Tarım Müdürlüğü ekiplerinin, ilçe genelindeki denetimleri devam ediyor.

Denetime katılan Aydın, ekiplerle birlikte satılan ürünlerin gramajını, fiyat ve irsaliye karşılaştırmasını, tüketim tarihi ve diğer kurallara uyup uymadıklarını kontrol etti.

İlçe genelinde ekiplerle birlikte çalışma yürüttüklerini belirten Aydın, "Yapılan denetimlerde gerek gıda maddelerinde gerek diğer temel ihtiyaç maddelerinde bir stok durumunun olmadığını, marketlerin satışlarına devam ettiğini, fiyat uyuşmazlıkları olmadığını gördük. Biz bunun dışında da fiyatları marketler bazında denetleyerek aralarındaki farkları denetliyoruz. Yapmış olduğumuz denetimler sonucunda cezai işlem gerektiren durumlar karşısında hem Zabıta Müdürlüğümüz hem de İl Ticaret Müdürlüğümüz gerekli işlemleri uygulamaktadır. Sadece fiyat denetimleri yapmıyoruz bunun yanında da gıdaların üretim ve tüketim tarihlerini kontrol ederek hemşerilerimize sağlıklı gıdaların ulaştırılması noktasında çalışmalarımıza devam ediyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Emre Aydın İpekyolu Aydın Van Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title