Haberler

Hollanda'da Polis Köpeğinin Isırdığı Hüseyin Kurt Türkiye'de

Güncelleme:

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hollanda'nın Rotterdam kentinde polis köpeğinin ısırdığı Türk vatandaşı Hüseyin Kurt'un daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi için İstanbul'a getirildiğini belirtti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Milletvekili Metin Külünk, Twitter hesabı üzerinden Hollanda'nın Rotterdam kentinde polis köpeğinin ısırdığı Türk vatandaşı Hüseyin Kurt'un daha iyi sağlık hizmeti için İstanbul'a getirildiğini söyledi.

"DAHA İYİ SAĞLIK HİZMETİ ALABİLMESİ İÇİN İSTANBUL'A GETİRDİK"

Çavuşoğlu, sosyal medyadaki Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sağlık Bakanlığımız Hüseyin Kurt'un tedavisini başlattı. Vatandaşlarımıza sahip çıkmayı her zaman, her koşulda sürdüreceğiz. Rotterdam'da polis köpeğinin vahşice saldırdığı vatandaşımız Hüseyin Kurt'u daha iyi sağlık hizmeti alabilmesi için İstanbul'a getirdik." dedi.

''KARDEŞİMİZ HÜSEYİN KURT VATANIMIZDA''

Ak Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, Twitter hesabı üzerinden Hüseyin Kurt'un fotoğrafını da paylaşarak, "Hollanda Polisinin saldırıp köpeği saldırtıp yaraladığı kardeşimiz H.Kurt'u vatanımıza getiren Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu'na teşekkür ederiz." dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mevlüt Çavuşoğlu Hüseyin Kurt İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title