Haberler

Hdp'li Beştaş: Anıtkabir'e İlişkin Tehdit Ciddiye Alınmalıdır

Hdp Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Anıtkabir'e IŞİD'in saldırı düzenleyeceği iddialarına ilişkin "Anıtkabir'e ilişkin tehdit ciddiye alınmalıdır.

Hdp Adana Milletvekili Meral Danış Beştaş, Anıtkabir'e IŞİD'in saldırı düzenleyeceği iddialarına ilişkin "Anıtkabir'e ilişkin tehdit ciddiye alınmalıdır. Bu konuda kapatarak panikleterek bu işi önlemek yerine oraya gidişi önlemek yerine gerekli yetkileri kullanılması mecburidir" dedi.

HDP'li Beştaş, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında Adana'daki cezaevlerinde meydana gelen sıkıntıları anlattıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Anıtkabir'e IŞİD'in saldırı düzenleyeceği iddiası için Beştaş, "Devlet isterse, en etkin tedbirleri alırsa bunların önlenebileceği kanaatindeyiz. Daha öncesinde Ankara'daki patlamaya ilişkin çıkan bilgi ve belgelerden, Anıtkabir'e ilişkin tehdit ciddiye alınmalıdır. Bu konuda kapatarak panikleterek bu işi önlemek yerine oraya gidişi önlemek yerine gerekli yetkileri kullanılması mecburidir" ifadelerini kullandı.

"MHP KURULTAYINA YAPILAN MÜDAHALELER..."

MHP'deki kurultay sürecine ilişkin düşüncelerinin sorulması üzerine Beştaş, şöyle konuştu: "Neden yargıya güvenilmemesi gerektiğini en önemli resimlerinden birisidir MHP kurultayına yapılan müdahaleler. Bunlar normalleştirilmeye çalışılıyor. MHP'den bağımsız bir şekilde söylüyorum bunu. Bu demokrasilerde olmaması gereken uygulamalardır. Açıkça her taraftan karşılıklı suçlamalarla hukuksuzluk ayyuka çıkmıştır"

"GENEL KURULA GİDECEĞİZ VE SÖZLERİMİZİ SÖYLEYECEĞİZ"

Dokunulmazlıkların kaldırılması teklifinin yarın Genel Kurul'a getirileceğinin hatırlatılması üzerine Beştaş, "Genel Kurula gideceğiz ve sözlerimizi söyleyeceğiz. Sorun HDP'lilerin dokunulmazlığını kaldırılmasına karşı çıkması meselesi değil. Parlamento hukukuna sahip çıkıyoruz biz" diye konuştu. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meral Danış Beştaş Anıtkabir Politika Haberler

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Kulisleri hareketlendiren iddia: Asgari ücret temmuz ayında 21 bin 320 liraya çıkacak

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Filistin'i resmen tanıyan Norveç'ten bir adım daha: Topraklarımıza adım atarsa Netanyahu'yu tutuklayacağız

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Kötü koku olayı ortaya çıkardı! Anne ve oğlu yaşadıkları evde ölü bulundu

Bakmadan Geçme

6-8 EKİM OLAYLARI NE? Kobani olayları ne zaman oldu, kaç kişi öldü, olay ne? Öğretmen il içi atama sonuçları! Öğretmen il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı mı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 23 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Lara kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Lara kaç yaşında, nereli? Lara biyografisi! TOKİ konut ve iş yeri satışı ne zaman? TOKİ açık artırma ne zaman, saat kaçta? ALTIN FİYATALARI DÜŞÜYOR MU? 23 Mayıs canlı altın fiyatları! Ata, yarım, çeyrek, gram altın ne kadar? 23 Mayıs hangi burç? 23 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 23 Mayıs tarihi hangi burç olur? Metin Akdülger Sandık Kokusu dizisinden ayrıldı mı? Sette kriz mi çıktı? EKPSS SONUÇ EKRANI! EKPSS saat kaçta açıklanacak, açıklandı mı? EKPSS sonucu nasıl öğrenilir? Halil İbrahim Özgün kimdir? Halk Tv konuğu Halil İbrahim Özgün kaç yaşında, nereli? Halil İbrahim Özgün biyografisi! Asgari ücrete Temmuz ayında zam gelecek mi? Asgari ücret ne kadar olacak? 2024 ASGARİ ÜCRET ARA ZAM! Temmuz ayında asgari ücrete zam geliyor mu? Asgari ücret ne kadar olacak, kaç TL? GELİNİM MUTFAKTA 23 MAYIS 2024 CANLI İZLE #128112 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI FİNALİ! Beşiktaş - Trabzonspor maçı ne zaman, hangi kanalda? #9917 Merkez Bankası Mayıs ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

Piyasaların gözü Merkez'in bugün açıklayacağı faiz kararında! Ekonomistler aynı tahminde birleşti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title