Haberler

Hayata Bir Adım Önde Başlamak İsteyenlerin Okulu

Güncelleme:

Boğaziçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nden mezun olan öğrenciler iş bulmakta zorlanmadıkları gibi birçok avantajları da yakalama fırsatı buluyorlar.

Bu yıl yeni açılacak Anestezi ve Radyoloji bölümleri ile eğitmelerini sürdürecek olan Boğaziçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, Radyoloji bölümü ile ise İstanbul'da bir ilk olmanın gururunu yaşayacak.

Beylikdüzü'nde bulunan Boğaziçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Radyoloji Şehir dışından gelen öğrencilere her türlü kolaylıklar ve burs imkanı sağlayan, iyi bir meslek sahibi olmak ve kısa yoldan hayata atılmak, sınavsız yüksekokullara girebilmek için Özel Boğaziçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi sizleri bekliyor!

Özel Boğaziçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nde geleceğin mesleklerine hazırlanma imkanı bulan ve İstihdam edilme konusunda sıkıntı yaşamayan mezunlar yaşıtlarından sıyrılarak, hayata bir adım önde, başlarlar!

Sağlık alanında büyük açığı olan ve yoğun talep duyulan; Hemşirelik, Acil Tıp Teknisyenliği, Anestezi Teknisyenliği ve Radyoloji alanlarında eğitim şansını öğrencilerine sunan Özel Boğaziçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ; mezunları erken yaşta iş imkanına ulaşır. Özel ve resmi sağlık kurumlarında aranılan sağlık personelleri olarak görevlerine başlar! Staj yaparken para kazanan öğrencilerin sorumluluk duygusu artar, diğer lise öğrencilerine göre daha olgun davranışlar sağlar.

İnsan sevgisi ve meslek onuruna sahip ahlaklı, kültürlü ve çağdaş bireyler olarak hayata hazırlamayı kendine ilke edinen ve evlerinden uzakta olup, iş garantisi olan bir meslek sahibi olmak isteyen öğrencilerine yurt imkanı sağlayan Özel Boğaziçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'nin eğitime gönül vermiş, güçlü kadrosu ile, öğrencilerine bir aile gibi bakar ve bir evlat gibi sahip çıkar.

Geleceğine güvenle bakan, mesleğinde tam donanıma sahip, iyi yetişmiş, aranılan sağlık personeli yetiştiren Özel Boğaziçi Anadolu Sağlık Meslek modern ve teknik donanımlı, uygulamalı laborotuvarları ile tasarlanmış, tüm imkanları öğrencilerimize sunan okul artık Ailelerin birinci derecede tercihi yapmasına vesile oluyor.

Çalışma ve iş bulma olanakları.

Her türlü ameliyatta hastanın uyutulması (anestezi) ile ilgili tıbbi yöntemleri hekimin talimatına göre uygulayan ve hekime yardımcı olan Anestezi Teknisyenleri olarak devlet hastanesi, özel hastane, doğumevi, üniversite hastaneleri, özel klinikler gibi ameliyat yapılan her türlü sağlık kurumlarında çalışırlar.

Çalışma olanakları, Ön lisans bölümlerine sınavsız geçiş, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Sağlık Kurumları Yöneticiliği Sağlık Yönetimi Hemşirelik Ebelik lisans programlarını tercih etmeleri durumunda ek puan alarak girme hkkına sahip olmaları gibi birçok avantajı beraberinde getiren Özel Boğaziçi Anadolu Sağlık Meslek lisesi öğrenci velilerine Genel Koordinatör Sibel Yılmaz şöyle seslendi.

"Değerli Veliler Okulumuzda 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılının birinci yarısını tamamlamış olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Özel Anadolu Sağlık Meslek Lisesi alanında hemen her öğrencinin eğitimini tamamlamak isteyeceği Türkiye'nin saygın ve önde gelen okullarından olma yolunda hızla ilerlemektedir. Önümüzdeki eğitim öğretim yılında velilerin talepleri doğrultusunda iki farklı bölümün daha açılacağının haberini vermekten gurur duyuyoruz. Böylesi bir ivmenin gerçekleşmesinde arka planda; sağlık alanında hizmet veren kurucularımızın olması, okulumuzu diğer birçok kuruma kıyasla çok daha avantajlı bir duruma getirmektedir. Gerek yönetim kurulumuzun katkıları, gerekse biz eğitimcilerin, geleceğin nitelikli sağlık personeli liderlerlerini yetiştirme iddiamız, okul olarak sorumluluklarımızı daha da arttırmaktadır. Daha net bir ifade ile Özel Boğaziçi Anadolu Sağlık Meslek Lisesi, benzeri saygın eğitim kurumlarından daha çok kendi performansı ile rekabet etmek, öğrencilerini, velilerini ve çalışanlarını daha ileriye götürmek zorundadır.

Kendimizle olan bu rekabette dayandığımız başka bir güç noktası da Akademik mükemmeliyet beklentimiz, sosyal sorumluluk bilincimiz ve kendi içinde anlamlı, yapıcı ve üretken bir biçimde kenetlenmiş bir camia olmamızdır. Dış faktörlerin değişmesi kurumsal değerlerimizi değiştirmeyecektir. Kalıcılığımızın gerçekleşmesi ve korunması ancak bu değerlerin korunması ile gerçekleşebilir. Çocuklarınıza güzel bir gelecek oluşturmak adına bizimle bu yola çıktığınız ve işbirliğiniz için şimdiden çok teşekkür ederiz".

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title