Haberler

Son dakika haberleri! İSTANBUL'DA BİRLİĞİNDEKİ ODASINDA ÖLÜ BULUNAN TEĞMEN, NAZİLLİ'DE TOPRAĞA VERİLDİ

Güncelleme:

Edinilen son dakika gelişmesine göre İSTANBUL'da Deniz Kuvvetleri'nde Teğmen olarak görev yapan Yaşar Eskicioğlu (28), dün sabah birliğindeki odasında ölü bulundu.

İSTANBUL'da Deniz Kuvvetleri'nde Teğmen olarak görev yapan Yaşar Eskicioğlu (28), dün sabah birliğindeki odasında ölü bulundu. Eskicoğlu'nun cenazesi Aydın'ın Nazilli ilçesinde toprağa verildi. İstanbul'da Deniz Kuvvetleri Ar-Ge Merkez Komutanlığı'nda Bilgisayar Mühendisi olarak görev yapan Teğmen Yaşar Eskicioğlu, dün sabah görev yaptığı birliğindeki odasında ölü bulundu. Anne ve babası Nazilli'de yaşayan Teğmen Eskicioğlu'nun naaşı, yapılan otopsisinin ardından memleketi Nazilli'ye getirildi. Nazilli Devlet Hastanesi morgundan alınan Eskicioğlu'nun naaşı öğle saatlerinde Merkez Koca Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından askeri törenle Eğriboyun Mezarlığı'da toprağa verildi.Cenaze törenine Yaşar Eskicioğlu'nun annesi Fatma ve babası Celal Eskicioğlu, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Eskicioğlu'nun görev yaptığı merkez komutanlığı ile Denizli, Aydın ve İstanbul'dan gelen üst rütbeli askeri personel ile aile yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Nazilli Aydın Güncel Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title