Haberler

Gümrük Ekipleri Multikopter Ele Geçirdi

Gümrük ekipleri, Kapıkule Yolcu Salonu Gümrük Sahası’ndan Türkiye’ye giriş yapmak üzere gelen bir otomobilde 2 adet ’multikopter’ hava aracı ele geçirdi.

Gümrük ekipleri, Kapıkule Yolcu Salonu Gümrük Sahası'ndan Türkiye'ye giriş yapmak üzere gelen bir otomobilde 2 adet 'multikopter' hava aracı ele geçirdi.

Kapıkule Yolcu Salonu Gümrük Sahası'na 9 Mart 2015 tarihinde Türkiye'ye giriş yapmak üzere gelen bir otomobil, Edirne Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphe kriterleri çerçevesinde değerlendirilerek X-Ray taramasına sevk edildi. Tarama sonrası yapılan detaylı aramada aracın bagajında 2 adet 'multikopter' hava aracı ve bu araçlarda kullanılmak üzere 8 adet 'multikopter' bataryası ele geçirildi. Operasyon ile ilgili olarak aracın Türk uyruklu sürücüsü hakkında hazırlanan soruşturma dosyası Edirne Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title