Haberler

Gulfair 30. Yılını Kutladı

Bahreyn'in ulusal havayolu şirketi GulfAir, Türkiye uçuşlarının 30'ncu yılını düzenlediği bir kokteyle kutladı.

Bahreyn'in ulusal havayolu şirketi GulfAir, Türkiye uçuşlarının 30'ncu yılını düzenlediği bir kokteyle kutladı. CVK Park Bosphorus Otel'de dün akşam yapılan kokteyle GulfAir çalışanları, bilet satış acentalarının temsilcileri ile Gözen Air Service çalışanları katıldı.

Gecede soruları yanıtlayan GulfAir Türkiye Müdürü Shadi Raweh, Türkiye'ye yaptıkları operasyonların kendileri için büyük bir değer olduğunu belirterek, önümüzdeki dönemde uçuşlarını arttırarak devam edeceklerini söyledi. Türkiye ile Bahreyn arasında yılda yaklaşık 15 bin yolcu taşıdıklarını ifade eden Raweh "Şu an hafta da 5 kez uçuyoruz. Ancak 1 Temmuz'dan itibaren Ağustos sonuna kadar haftada 7 uçuş yapacağız. GulfAir bu 7 uçuşu kış dönemine de yaymak üzere görüşmeler yapıyor. Özellikle körfez ülkelerinin vatandaşları Türkiye'ye çok seviyor ve ziyaret ediyorlar. Haftada 7 uçuş bizim için zorunluluk haline gelmek zorunda" dedi.

GulfAir'in siparişini verdiği 46 uçağın 2018 yılından itibaren gelmeye başlayacağını ifade eden Raweh, "Bizim için yetmediğini düşündüğümüz uçuş sayımızı ve Türkiye'ye uçtuğumuz nokta sayısını arttırmaya çalışacağız. Ankara'ya da uçabiliriz" diye konuştu. Kutlamanın ardından yapılan çekilişle geceye katılanlara çeşitli hediyeler verildi.

- İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bosphorus Otel Bahreyn Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title