Haberler

Grup Dergah Konserine Yoğun İlgi

Güncelleme:

Şanlıurfa'da ramazan etkinlikleri çerçevesinde sahne alan Grup Dergah, seslendirdiği ilahilerle vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamınsa Rabia (Topçu) Meydanı'nda konser veren Grup Dergah, katılımcıların gönlünü mest etti.

Şanlıurfalıların, 11 Ayın Sultanı olan Ramazan Ayı'nı her anlamda dolu dolu geçirmesini hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, il genelinde düzenlediği etkinlikler büyük ilgi görüyor.

Özellikle Rabia Meydanı'nda düzenlenen programlara vatandaşların ilgisi oldukça fazla oluyor. Büyükşehir Belediyesi etkinlikleri kapsamında Teravih Namazı'nın ardından Rabia Meydanı'nda konser veren Grup Dergah vatandaşlara keyifli dakikalar yaşattı.

Konser programına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, konserden ve vatandaşların programa olan ilgisinden duyduğu memnuniyetini dile getirdi. Konserin ardından Başkan Güvenç, Grup Dergah üyelerine teşekkür ederek çiçek hediye etti.

Başkan Güvenç, daha sonra alanda bulunan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan Ramazan Sokağını gezdi, stad açan esnafa hayırlı işler diledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Celalettin Güvenç 11 Ayın Sultanı Rabia Meydanı Şanlıurfa Yerel Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title