Haberler

Göztepe, Sivasspor'u Tek Golle Geçti

TFF 1. Lig'in 31. haftasında Göztepe, sahasında Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu.

TFF 1. Lig'in 31. haftasında Göztepe, sahasında Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu.

Maçtan dakikalar

10. dakikada Hakan Arslan'ın sağ çaprazdan yaptığı vuruşta top auta gitti.

15. dakikada Galip'in kullandığı serbest vuruşta kaleci Günay topu çift yumrukla uzaklaştırdı.

37. dakikada Leandrinho'nun kafa vuruşunda top auta gitti.

41. dakikada ceza sahasında topla buluşan Rıdvan'ın şutunda top ağlara gitti. 0-1

49. dakikada Prince Segbefia'nın ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top az farkla auta gitti.

52. dakikada Halil'in ortasında ceza sahası içinde Murat'ın kafa vuruşunda top auta gitti.

55. dakikada Soner'in ceza sahası dışından yaptığı vuruşta top auta gitti.

82. dakikada Tolgahan'dan dönen topu tamamlayan Umut'un vuruşunda yine Tolgahan'dan seken top kornere gitti.

Stat: Bornova Hakemler: Fırat Aydınus xx, Serkan Ok xx, Aleks Taşçıoğlu xx

Göztepe: Günay x, Leo x, Benjamin Fuchs xx, Canberk x, Gençer x, Gosso x (Soner dk. 40 xx), Segbefia xx, Murat xx (Umut dk. 80 ?), Halil xx, Tayfur xx (Kobakhidze dk. 89 ?), Jahovic xx

Yedekler: Göktuğ, Emre, Salim, Sinan

Teknik Direktör: Yılmaz Vural

Sivasspor : Tolgahan xx, İbrahim xx, John Boye x, Ziya x, Rıdvan xx, Galip x (Gökhan dk. 46 xx), Burhan x (Ahmet dk. 62 xx), Hakan xx, Adem xx, Leandrinho xx, Ergin xx (Kerim dk. 84 ?)

Yedekler: Ali Şaşal, Hasan, Yiğit, Serhat

Teknik Direktör: Samet Aybaba

Goller: Rıdvan (dk. 41) ( Sivasspor )

Kırmızı kartlar: Gençer (dk. 14) (Göztepe), Ziya (dk. 45) ( Sivasspor )

Sarı kartlar: Jahovic, Soner, Leo (Göztepe), İbrahim, Hasan, John Boye ( Sivasspor )

TEKNİK ADAMLARDAN AÇIKLAMALAR

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural mutlak kazanmaları gereken maçı kaybettikleri için çok üzgün olduklarını vurguladı. 13. dakikada Gençer'in kırmızı kart görmesinin büyük şanssızlık olduğunu vurgulayan Vural, "Karar ağırdı. Ama yine de rakibimize karşı iyi mücadele ettik. Futbolcularımız kazanmak için ellerinden gelen tüm gayreti gösterdi. Bireysel hatalardan dolayı mağlup olduk. Rakip bize bir şey yapmadı, biz kendi beceriksizliğimizin kurbanı olduk" diye konuştu. Taraftardan özür dilediklerini belirten Vural, "Takımımızın halen ilk 6 şansı bulunuyor. Elbette çok başarılı değiliz. Göztepe bu lige yakışmıyor. Bu kadar imkanları olan takım niye burada diye herkes soruyor. Benim eksikleri kapatmak için zamanım yok. Şans boyutu da hiç yanımızda olmuyor" dedi.

SİVASSPOR CEPHESİ

Sezonun en zor maçını kazandıklarını dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ise, "Bugün de çok çekişmeli bir karşılaşma oynadık. Rakibimiz maçın başında 10 kişi kalınca baskımızı artırdık. Galibiyet golünü bulduktan sonra biz de 1 kişi eksik kaldık. Kırmızı kart görmemiz biraz bizi sarssa da istediğimizi aldık. Kalan 4 haftada tüm maçlarımızı kazanarak Süper Lig'e dönmek istiyoruz" dedi. Deneyimli çalıştırıcı, maçın saat 16.00'da başlamasına da tepki göstererek, "İzmir'de bu mevsimde havalar çok sıcak. İki takıma da yazık. Futbol Federasyonu'nun saat konusunda daha dikkatli olması lazım" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hakan Arslan Yılmaz Vural Sivasspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128105 30 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 30 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? #9917 30 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Bugün hava nasıl olacak? #127782 İstanbul'da yağmur yağacak mı? 30 Nisan hava durumu tahminleri! A101 AKTÜEL KATALOĞU 2 MAYIS| Çekme karavan fiyatı ne kadar? A101 bu hafta katalog ürünleri neler? A101 fiyat listesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: #128647 Toplu taşıma 1 Mayıs'ta ücretsiz olacak! Resmi Gazete bugünün kararları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title