Haberler

Görken'in Amacı Milli Takımda Kalıcı Olmak

Güncelleme:

Görken 16-17 Mart'ta Antalya Kemer'de yapılacak olan Avrupa Kupası Müsabakalarında Ay yıldızlı formayı giyecek.

Burdur Belediye spor'lu Judocu Süleyman Görken 16-17 Mart'ta Antalya Kemer'de yapılacak olan Avrupa Kupası Müsabakalarında Ay yıldızlı formayı giyecek.

Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya'yı Judo İl Temsilcisi Ali Boyacıoğlu ve Antrenörü Gökhan Çelik ile ziyaret eden Görken Başkan Akkaya'ya verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Amacının uzun yıllar Ay Yıldızlı formayı giymek olduğunu belirtti. Başkan Akkaya'da Süleyman Görken'i Milli takıma seçilmesinden dolayı tebrik etti ve spor hayatında başarılar diledi.

Burdur Belediyespor'lu Judocu Süleyman Görken 28 Ocak-17 Şubat Çankırı'da yapılan ümit Milli Takım kampına katıldı. 8 sikletde toplamda 32 sporcunun katıldığı Milli takım kampında yapılan seçmelerde Milli formayı giymeye hak kazanan Görken 25 Şubat-15 Mart arasında Antalya'da yapılacak Milli Takım Kampına katılacak ve 16-17 Mart tarihlerinde Antalya Kemer'de yapılacak Uluslararası Avrupa Kupası müsabakasında +90 Kg'da ülkemizi temsil edecek. Görken 18-20 Mart tarihleri arasında ise Kemer'de yabancı sporcularla birlikte ortak Çalışma Kampına katılacak.

Judo İl Temsilcisi Ali Boyacıoğlu'da desteklerinden dolayı Başkan Akkaya ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sebahattin Akkaya Antalya Kemer Burdur Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title