Haberler

Gebze Ailesi İftarda Buluştu

Güncelleme:

Yemeğin ev sahipliğini yapan ve çalışanların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Köşker, "Birlik ve beraberlik içerisinde özveriyle çalışan bu ailenin bu akşam burada sergilediği bu tablo, ailemizin büyüklüğünün bir kanıtı" dedi.

Gebze Belediyesi çalışanları, Eskihisar'da verilen iftar yemeğinde buluştu.

EL ELE ÇALIŞMAYA DEVAM

Gebze Belediyesi ailesi, personel iftarında buluştu. Gebze Belediyesi'nde çalışan işçi, memur ve sözleşmeli personellerin aileleriyle birlikte katıldığı personel iftarı, Eskihisar Kalealtı tesislerinde düzenlendi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğine, belediye başkan yardımcıları Orhan Sipahioğlu, Nilay Ayran, Engin Güzel, başkan danışmanı Şakir Bitmez, Hizmet Şube Başkanı İdris Ersoy, sendika işyeri temsilcileri de katıldı. Türk Sanat Müziği sanatçısı Ramazan Zor ve fasıl heyetinin seslendirdiği eserler eşliğinde iftar saatinin gelmesini bekleyen belediye çalışanlarına hitaben kısa bir selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Siz değerli mesai arkadaşlarımızla; daha modern bir Gebze gayesiyle çalışmanın, Gebzeli hemşerilerimize hizmet etmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

YENİ DÖNEM YENİ HİZMETLER

Önümüzde yeni bir dönem var. Sizlerle geçmiş yıllarda olduğu gibi kentimize aynı şevkle ve heyecanla hizmet edeceğiz. Kentimizi daha modern bir şehir kimliğine birlikte kavuşturacağız inşallah. Hamd olsun, her yıl Ramazan ayının tüm güzelliklerini Gebze'mizde birlikte yaşıyoruz, paylaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde özveriyle çalışan bu ailenin bu akşam burada sergilediği bu tablo, ailemizin büyüklüğünün bir kanıtı. Ailelerinizle birlikte sağlık sıhhat içerisinde Ramazan ayını idrak etmenizi en kalbi duygularımla Rabbimden dilerim. Hayırlı Ramazanlar" ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından, belediyeden emekliye ayrılan personele Başkan Köşker tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Yapılan duanın ardından konuklara ikramların yapıldığı personel iftarı, fasıl konserinin ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Adnan Köşker Nilay Ayran Kalealtı Gebze Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title