Haberler

Gaziantep'te Terör Operasyonu: 16 Kişi Gözaltına Alındı

Gaziantep'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenlendi.

Gaziantep'te terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, istihbari çalışmalar kapsamında merkez Şahinbey ilçesinde önceden belirlenen 20 adrese operasyon gerçekleştirdi.

Özel Harekat ile çevik kuvvet ekiplerinin de katıldığı operasyonda, baskın düzenlenen ev ve işyerlerinde arama yapıldı. Halen devam eden operasyonda bazı şüpheliler gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep Emniyet Müdürlüğünce PKK/KCK terör örgütü adına eylem ve faaliyette bulunan 19 şüphelinin yakalanmasına yönelik, Terörle Mücadele, Özel Hareket ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli 250 personelin katıldığı, drone'la havadan görüntü alınarak, "TOMA, Ural ve Shortland" gibi zırhlı ekip araçları kullanılarak eş zamanlı operasyon yapıldı.

Operasyon kapsamında; sosyal paylaşım siteleri, PKK/ KCK terör örgütü güdümünde faaliyet yürüten basın-yayın organları vasıtasıyla sözde örgüt yöneticilerinin, iş yerlerinin kepenk kapatarak halkın sokağa dökülmesi ve başkaldırı tarzı kanunsuz gösteriler düzenlenmesi yönündeki talimatları doğrultusunda Gaziantep'te kepenk kapatan 16 kişi gözaltına alındı.

Aramalarda 5 tabanca ve çok sayıda mermi, 1 kuru sıkı tabanca, 1 av tüfeği, 2 pala tabir edilen bıçak, çok sayıda PKK/KCK terör örgütü içerikli kitap, dergi, fotoğraf, bez parçaları ve örgütsel dokümanlarla elektronik cihazlar ele geçirildi.

Kaynak: AA / Güncel

Gaziantep Şahinbey PKK Politika Güncel Haberler

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Esenyurt'ta mide bulandıran görüntüler! Dükkanına gelen çocuğu dövdü, yetmedi annesini taciz etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Eşini evde başkasıyla yakaladı! İkisini de öldürüp intihar etti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Suriye'yi karıştıran iddia: Beşar Esad'ın eşi Esma Esad hayatını kaybetti

Bakmadan Geçme

4 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 4 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 4 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 4 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Almanya Ukrayna maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Almanya Ukrayna maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Almanya Ukrayna maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Almanya Ukrayna maçı CANLI izle! (HD) 3 Haziran Almanya Ukrayna maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Erden Timur basın toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Aile destek ödemesi ne zaman yatacak 2024? #129300 İngiltere Bosna Hersek maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İngiltere Bosna Hersek maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Mbappe hangi takımda, Real Madrid'de mi? Lewandowski Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Robert Lewandowski ile görüştü mü, transfer edecek mi? Lukaku Fenerbahçe'ye gelecek mi? Fenerbahçe Lukaku'yu transfer edecek mi? Mourinho açıkladı İngiltere Bosna Hersek maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İngiltere Bosna Hersek maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bayram öncesi emekli maaşları yatacak mı 2024? #129300
Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title