Haberler

Gasp Etmeye Çalıştığı Aracın Sahibini Öldüren Zanlı Yakalandı

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU /İSTANBUL DHAFatih'te dün gece gasp etmek istediği aracın sahibini bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan zanlı, bugün polis ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu Silivri'de kıskıvrak yakalandı.

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU /İSTANBUL DHA

Fatih'te dün gece gasp etmek istediği aracın sahibini bıçaklayarak öldürdükten sonra kaçan zanlı, bugün polis ekiplerinin yaptığı operasyon sonucu Silivri'de kıskıvrak yakalandı.

Fatih'te dün gece saatlerinde park halinde duran aracına binmek isteyen Ahmet Eren'in bir kişi önünü kesmiş ve otomobilini gasp etmek istemişti. Aracını vermek istemeyen Ahmet Eren de aracını gasp etmeye çalışan kişi ile kavga edince şüpheli tarafından bıçaklanarak ağır yaralanmıştı. Olay sonrası Ahmet Eren kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, şüpheli de hızla olay yerinden kaçmıştı.

POLİS EKİPLERİ 107 GÜVENLİK KAMERA GÖRÜNTÜSÜNÜ TEK TEK İNCELEDİ

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri ile Cinayet Büro Amirliğine bağlı polis ekipleri olay sonrası çok yönlü soruşturma başlattı. Polis ekipleri olayın meydana geldiği çevredeki araştırmaları sonucunda önce kaçan şüphelinin eşgalini ve ismini belirledi. Daha sonra da soruşturmasını derinleştiren polis ekipleri Erkan Ö. isimli şüphelinin kaçış istikametini tespit etti. Polis ekipleri çevrede bulunan işyerlerine ait 107 güvenlik kamera görüntüsünü tek tek inceledi.

CİNAYET ZANLISINI OPERASYON SONUCU YAKALADI

Araştırmaların ardından polis ekipleri şüphelinin bulunabileceği 5 ayrı adresi belirledi. Polis ekipleri tespit edilen adresleri tek tek basarak operasyon düzenledi. Olay sonrası kaçan Erkan Ö. isimli şüphelinin Siilivri'de olduğu tespit edilince polis ekipleri çalışmalarını o tarafa yöneltti. Polis ekipleri Siilivri'de belirlenen adrese yaptıkları baskın sonucunda Erkan Ö.'yü kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan zanlı sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Fatih Asayiş Büro Amirliğine getirildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Eren Silivri Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin helikopteri düştü

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

İran'da Cumhurbaşkanı Reisi'nin düşen helikopteriyle ilk temas

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title