Haberler

Futbol: U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası

Türkiye, Almanya ile 1 1 berabere kaldı Turnuvada Almanya 7 puanla birinci oldu, Türkiye ise 5 puanla ikinci sırada kaldı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen U18 Milli Takımlar Dostluk Turnuvası'nda Türkiye, Almanya ile 1-1 berabere kaldı.

Manavgat ilçesindeki Emirhan Spor Kompleksi'nde düzenlenen turnuvaya Türkiye, Almanya, Hollanda ve Çek Cumhuriyeti'nin U18 milli takımları katıldı.

Turnuva kapsamında  Türk Milli Takımı son maçında Almanya ile karşılaştı. Karşılaşmayı Cihan Burgan, Abdullah Uğur Sarı ve Serdar Soydan hakem üçlüsü yönetti.

Teknik direktörlüğünü Mehmet Hacıoğlu'nun yaptığı Türk Milli Takımı maça, Tarık Çetin, Sabit Hakan Yılmaz, Ali Berkin Şenol, Muhammed Samet Karakoç, Savaş Polat, Gökhan Göksu, Tuncay Kılıç, Hayrullah Alıcı, Hasan Kuruçay, Gökhan Kardeş ve Abdullah Balıkçı 11 ile çıktı.

Türkiye, 42 dakikada Sabit Hakan Yılmaz'ın golüyle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Almanya ise 88. dakikada Enir Bunjaki'nin golüyle beraberliği sağladı. Karşılaşmada başka gol olmayınca maç, 1-1 berabere sona erdi.

Maçta, Almanya'dan Bededikt Gimber ile Enis Bunjaki sarı kart gördü.

Bu sonuçla Almanya, puanını 7'ye yükselterek turnuvanın birincisi oldu. Türkiye ise 5 puanla ikincilikte kaldı.

Turnuva, bugün Çek Cumhuriyeti ile Hollanda arasında yapılacak maç ile sona erecek. Turnuvada Hollanda'nın 1 puanı bulunuyor, Çek Cumhuriyeti'nin ise puanı bulunmuyor. - Antalya

Kaynak: AA / Güncel

Çek Cumhuriyeti Hollanda Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title