Haberler

Fujitsu Bingöl Bilişim Paneli Coşkuyla Kutlandı

Güncelleme:

"Fujitsu Bingöl Bilişim Paneli" ne kamuoyunu yoğun ilgi gösterdi.

Bingöl Bilişim ve Teknoloji Derneği tarafından Fujitsu ortaklığı ile 26 Mart 2013 Salı günü Bingöl Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen "Fujitsu Bingöl Bilişim Paneli" ne kamuoyunu yoğun ilgi gösterdi. Fujitsu Türkiye Genel Müdür yardımcısı Birol ÖZDEMİR, Albim A.Ş pazarlama müdürü Hüseyin ERTEKİN, Bingöl Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Burhanettin BAYDAŞ, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının amirleri onurlandırdı. Ülkemizdeki ve Bingöl'deki Bilişimin durumu, Gelecek Bilişim Çözümleriyle Şekilleniyor, Bilişim Teknolojilerinin Etkin ve Bilinçli Kullanımı, Sanal Dünyada Yaşamak ve Kimlik Bunalımı ve Bilişimdeki kariyer fırsatları konuları güncel biçimde tartışmaya açıldı.

Panelistlerin, Bilişim ve paralelindeki konuları masaya yatırdığı panele özellikle üniversiteli öğrencileri tarafından yoğun ilgi gösterildi. Yaklaşık 500 kişinin takip ettiği sunum, katılımcıları Bilişim konusunda doyurmakla kalmadı, bu alanda yetişmek isteyen geçlerimize yeni ufuklar da açmış oldu.

Panel sonunda katılımcılara çekilişle birbirinden güzel hediyeler ve ayrıca tüm katılımcılara BİLTEKDER tarafından hazırlanan CD ve kalem takdim edildi. Son bölümde çeşitli teknolojik gelişmelerin ve ürünlerin tanıtıldığı sergi gösterisi ve kokteyl ile panel sonlandırıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bingöl Üniversitesi Türkiye Fujitsu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title