Haberler

Fırat Üniversitesi Dr. Aysun Küçükel-Ahmet Küçükel İlahiyat Fakültesi Açılışı

Güncelleme:

Arınç, Valilik ziyaretinin ardından beraberindeki heyetle birlikte, Fırat Üniversitesi Dr. Aysun Küçükel-Ahmet Küçükel İlahiyat Fakültesi'nin açılışını yapmak üniversiteye geçti.

Yeni fakülte önünde gerçekleştirilen tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Halkoyunları gösterisinin ardından Güven Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı, Güven Eğitim ve Sağlık Vakfı Kurucu üyesi, merhum Dr. Ahmet Küçükel ile merhume Aysun Küçükel'in kızı Nükhet Küçükel Ezberci bir konuşma yaptı.

Konuşması sırasında duygusal anlar yaşayan Küçükel, böyle bir vesile ile Elazığ'da olmaktan ve Elazığ'a bir fakülte binası kazandırmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Dr. Fikri Küçükel'i de yanına çağırarak protokolü selamlayan Nükhet Küçükel Ezberci, konuşmasının sonunda gözyaşlarına hakim olamadı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Feyzi Bingöl'ün teşekkür konuşmasının ardından konuşan Danıştay Başkanı Hüseyin Karakulukçu, Elazığ'ın yiğitlerin harman olduğu bir il olduğunu söyledi.

Küçükel ailesi ile geçmişte yaşadığı hatıralarla dolu olayları anlattığı konuşmasının ardından Arınç, Küçükel ailesine eğitime katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdim etti. Plaket töreninin ardından buradaki program fakültenin açılış kurdelasının kesilmesi ve fakültenin gezilmesiyle son buldu.

Açılış törenin ardından Kovancılar ilçesine hareket eden Arınç, İçme beldesinde cuma namazını kıldıktan sonra Kovancılar ilçesine geçecek olan ve Kovancılar MYO temel atma törenine katılıp Buradaki törenin ardından Elazığ'a dönerek küçük yaşta kaybettiği kız kardeşinin Sürsürü'de bulunan mezarını ziyaret ederek, Ankara'ya dönecek.(Muhabir:Özge İnce-Ajans23)

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fırat Üniversitesi Kovancılar Elazığ Güncel Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title