Haberler

Fırat'ın Doğusuna Çekidüzen Vermezlerse Gereken Dersi Vereceğiz"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Fırat'ın doğusunda eğer çekidüzen vermezlerse gereken dersi vereceğiz.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Fırat'ın doğusunda eğer çekidüzen vermezlerse gereken dersi vereceğiz. Bütün hazırlıklar tamam" dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sultangazi mitinginde vatandaşlara hitap etti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Karşımızda öyle bir ittifak oluşmuş durumdaki bunların amacının belediyeleri yönetmek olmadığı gayet açık. Kendileri niyetlerini ifade etmekten çekinmiyor" ifadelerini kullandı.

"NASIL GABAR'DAKİLERİ GÖMDÜYSEK, CUDİ'DEKİLERİ GÖMDÜYSEK, TENDÜREK'TEKİLERİ GÖMDÜYSEK, SİZLERİ DE GÖMERİZ"

HDP Milletvekili Sezai Temelli ve HDP'lilerin yaptığı açıklamaları mitinge katılanlara dev ekranlardan izlettiren Erdoğan, "Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Bizim Karadenizimiz var, Akdenizimiz var, Egemiz var, Marmaramız var ama Kürdistan diye bir bölge yok. Bay Sezai sen Kürdistan'da mı yaşamak istiyorsun. Irak kuzeyinde Kürdistan var. Terör sevicilerini de al yanına oraya gidin. Bu toprakları size böldürtmeyiz. Nasıl Gabar'dakileri gömdüysek, Cudi'dekileri gömdüysek, Tendürek'tekileri gömdüysek, sizleri de gömeriz. Buna müsaade etmeyiz" diye konuştu.

"GELECEĞİNİZ VARSA GÖRECEĞİNİZ DE VAR. TOPUNUZ GELİN"

HDP Milletvekili Temelli'yi sert sözlerle eleştiren Erdoğan, "İstanbul'da 3 milyon Kürt kardeşim oylarını soyadı İmamoğlu olan birisine vereceklermiş. Sen ne zamandan beri benim Kürt kardeşlerimin iradesine ipotek koydun. Bu Sezai'nin kendisi Kürt değil. Sultangazi yarın bu sandıkları öyle bir patlatsın ki benim Sultangazi'deki Kürt kardeşlerim de buna iyi bir ders versin. Güneydoğuya bizim götürdüğümüz hizmetten başkasını bu terbiyesizler götürdü mü? Bunlar çukur kazdılar. Kendilerine giden parayı Kandil'e yönlendirdiler. Ne diyorlar '1 Temmuz'a kadar terörle mücadele kanunu kaldırmazsanız savaş kapıdadır' Neredesiniz niye gelmediniz? Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var. Topunuz gelin" şeklinde konuştu.

"FIRAT'IN DOĞUSUNDA EĞER ÇEKİDÜZEN VERMEZLERSE GEREKEN DERSİ VERECEĞİZ"

Seçim sonrasında Suriye'de düzenlenecek olası bir operasyonun sinyallerini de veren Erdoğan, "Suriye'nin kuzeyinde bunlara dersi verdik. Afrin'de verdik. Şimdi de Fırat'ın doğusunda eğer çekidüzen vermezlerse gereken dersi vereceğiz. Bütün hazırlıklar tamam, durmak yok yola devam" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan terör örgütlerinin ülke yönetiminden rahatsız olduğunu vurgulayarak, "Karşımızdaki ittifak niye rahatsız? Bunların Türkiye'nin büyümesi güçlenmesi derdi yok. Tek derdi Tayyip Erdoğan gitsin. Gitsin de milletimize ne teklif ediyorsunuz. Ülkeyi kendi partisini bile yönetemeyen Kılıçdaroğlu'na mı teslim edeceksin? Ülkeyi emirleri Kandil'den alan eş başkanlara mı teslim edeceksiniz. Madem yerine talip değilsiniz Tayyip Erdoğan'ı gönderip ne yapacaksınız? Ne yapacakları belli. Türkiye'yi yeniden bizden önceki kaos, yoksulluk, yolsuzluk, çöp, çukur dönemine götürecekler. Biz buna müsaade etmeyeceğiz" açıklamalarında bulundu.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Sultangazi Haberler

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Kaçak elektrik kontrolüne cami hoparlöründen uyarı: Kapınızı açmayın

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakan Şimşek duyurdu! Zorunlu Afet Sigortası geliyor

Bakmadan Geçme

Gelinlik denemek ücretli mi? Gelinlik denemek artık ücretli mi olacak? Gelinlik deneme ücreti ne kadar? Riva plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Aile Destek ödemesi bayramdan önce yatar mı? Aile Destek bayram ikramiyesi ne zaman yatacak? Kilyos plajı nerede, nasıl gidilir? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Heybeliada plajı nerede, nasıl gidilir? İncekum Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Marmaris'in en iyi plajları nerede? Patmos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Patmos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Leros Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Leros Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kalimnos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kalimnos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Simi Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Simi Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sisam Adası'na (Samos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sisam Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Meis Adası'na (Kastellorizo) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Meis Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Kos Adası'na (İstanköy) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Kos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı?
İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

İmza törenine damga vuran anlar! Okan Buruk'a Mourinho soruldu, yanıtı Ali Koç'u kızdıracak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title