Haberler

Finansbank Tenis Takımı Kupaları Topladı

Güncelleme:

19-30 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 3. Bankalararası Tenis Turnuvası'nda Finansbank takımı birincilik kupasının sahibi oldu

Bu yıl üçüncüsü yapılan Bankalararası Tenis Turnuvası, Finansbank Takımı'nın zaferi ile sonuçlandı. Tenis Eskrim Dağcılık Spor Kulubü'nün (TED) kortlarında 19 Haziran'da başlayan turnuva 30 Haziran Pazar günü sona erdi. Katıldığı tüm karşılaşmalarda şampiyonluğu kaptırmayan Finansbank, Pazar günü gerçekleşen final maçında TEB Tenis Takımı'nı yenerek kupayı kucakladı.

Mayıs ayında katıldığı İstanbul Champions Cup (ICC) turnuvasında şampiyonluğu rakiplerine kaptırmayan Finansbank, Bankalararası Tenis Turnuvası'nda da aynı başarıyı göstererek bir zafere daha imza attı.

Finansbank'ın yanı sıra Yapı Kredi, TEB, Akbank, Odeabank, A Bank, İş Bankası ve Burgan Bank'ın katıldığı Bankalararası Tenis Turnuvası'nda, ilk hafta grup maçları, ikinci hafta ise şampiyonu belirleyecek 4 takımın yer aldığı play off maçları oynandı. Grup maçlarından birincilikle çıkan ve son 4 takım arasında yer almayı başaran Finansbank, şampiyonada rakipleri Yapı Kredi Bankası, TEB ve Akbank takımları ile mücadele etti. Finansbank Tenis Takımı, turnuvanın son gününde Yapı Kredi Bankası'nı 3-2, TEB ve Akbank'ı 4-1 yenerek kupaya ulaştı.

Şampiyonanın son günü kıyasıya mücadeleye sahne oldu

İlk üçü belirleyen son günün tek erkekler, tek bayanlar, çift erkekler ve karışık çiftler maçlarında, Finansbank takımı oyuncuları, TEB karşısında başarılı bir performans sergiledi. Kıyasıya mücadeleye sahne olan karşılaşmalarda, tek erkeklerde Finansbank takımından Alican Seren, TEB takımından Ergi Akın'ı; tek bayanlarda Finansbank takımından Dilara Acar, TEB takımından Aysu Yavuz'u 2 sette mağlup etti. Çift erkeklerde Alican Seren ve Ömer Aras, karışık çiftlerde ise Mustafa Yücealemdar ile Dilara Acar, iki set sonunda rakiplerini yenme başarısını gösterdiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yapı Kredi Bankası Finansbank İstanbul Akbank Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title