Haberler

Fiat'tan % 0 Faizle 2 Yıl Vadeli Kredi Fırsatı!

Güncelleme:

Fiat Ticari Araçlar'da 9 bin 500 TL'yi Aşan indirim kampanyası!

Tofaş çatısı altında yer alan Fiat Türkiye, Nisan ayında da etkin ve üstün satın alma kolaylıkları sunan kampanyasıyla yeni bir ticari araç almayı planlayan müşterilere sesleniyor. Fiat Türkiye'nin özellikle Fiat Doblo ve Fiat Fiorino modelleri için geniş çaplı satın alma kolaylıkları sunan kampanyası kapsamında, Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans'tan kredi kullanacak olan müşterilere 20 bin TL'ye kadar kredi kullanımlarında 2 yıla kadar varan vadeyle % 0 faiz imkânı sunuluyor. Bununla birlikte ister kredili ister peşin olarak Fiat Fiorino ve Fiat Doblo satın alacak müşterilere ekstradan 1000 TL'lik indirim yine Nisan ayı kampanyası kapsamında sunuluyor.

Fiat Türkiye, Fiat Doblo'dan Fiat Ducato'ya, Fiat Pratico'dan Fiat Scudo'ya tüm modelleri için geniş çaplı satın alma kolaylıkları sunan kampanyası kapsamında peşin alımlarda ise %17'ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Fiat Türkiye, hafif ticari araç satın almayı planlayan müşteriler için çok özel fırsatlar sunan kampanyasıyla dikkat çekiyor. 30 Nisan tarihine kadar sürecek kampanya kapsamında Fiat Türkiye, başta Fiat Doblo ve Fiat Fiorino olmak üzere tüm hafif ticari araç modelleri için 20 bin TL'ye kadar kredi kullanımlarında 2 yıla kadar vadeyle % 0 faiz ayrıcalığı sağlıyor.

Kampanya kapsamında Fiat Fiorino Combi ve Combimix ile Yeni Fiat Doblo Combi modellerinde ister peşin ister kredi kullanarak Fiat markalı hafif ticari araç satın alacak müşterilere ise ekstra 1000 TL'lik indirim imkânı sağlanıyor.

Ayrıca Fiat Pratico'dan Fiat Ducato'ya kadar tüm ticari araç modellerinde nakit alımlarda geçerli olan % 6 ek nakit indirimi uygulamasıyla 9 bin 500 TL'yi aşan müthiş indirim fırsatları da sunuluyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fiat Doblo Türkiye Tofaş Fiat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title